19 / 04 / 2024

Hasan Vardar İnşaat adres

Hasan Vardar İnşaat adres

Hasan Vardar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Vardar Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ocak'ta Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Sanatkarlar Caddesi'nde kuruldu.

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe fiyatlar her geçen gün yükseliyor!

Antalya'nın önemli inşaat firmaları arasında bulunan Tunç Group, Antalyalıları modern ve estetik yapılarla bir araya getiriyor. Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özgün Üstündağ tarafından kuruldu.

Hasan Yalçın: Kentsel dönüşüm kamuoyuna iyi anlatılmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın, TBMM Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonunda, kentsel dönüşüm çalışmalarının vatandaşa anlatılması konusunda önerilerde bulundu.

Hasan Akgün: Deprem sorununu çözelim, İstanbul bizi alkışlasın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İstanbul’un sorunlarına çözüm bulmak yerine kısır tartışmalarla zaman geçirdiğini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  İstanbul depremi sorununun çözümü için çağrıda bulundu. 

Hasan Akgün'den hasarlı bina açıklaması!

Büyükçekmece'de geçtiğimiz yıl Eylül ayında yaşanan 5.8'lik depremde hasar gördükten sonra tahliye edilen "üflesen yıkılacak" türden 8 binanın yıkımı İzmir depreminden sonra gerçekleştirildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hasarlı binalarla ilgili Bakanlığa çağrıda bulundu.

Hasan Akgün: Büyük depreme böyle hazırlanmaz!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İBB Meclisi'ne seslendi. Akgün, "Büyükçekmece, Silivri ve Küçükçekmece önlerinden geçen çanakta bildiğimiz yerde bu deprem vuku bulacak ve İstanbul’u derinden sarsacaktır. Buna hazırlıklı olmalıyız" dedi.

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından kuruldu.

Hasan Kalın, belediyeye ait toprakları mı sattı?

Seyitgazi Belediyesi’nin eski başkanı Hasan Kalın, Gençlik Hizmetleri Müdürü oldu. Kalın, belediyeye ait 1 milyon metrekarenin üzerindeki toprağı 2,5 milyon TL’ye satmasıyla gündeme gelmişti...

Asmira Düğün Davet Organizasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmira Düğün Davet Organizasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Atiş, Hasan Fazlıoğlu ve Şeref Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

Hasan Akgün’den imar planı seferberliği!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  2018'de İBB Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edilen fakat bugüne kadar onaylanmayan imar planları için seferberlik başlattı.

Hasan Vardar İnşaat adres Haberi

Hasan Vardar İnşaat adres

Hasan Vardar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Vardar Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Hasan Vardar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;-İkamet amaçlı her çeşit binanın inşaatı.


Hasan Vardar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Sanatkarlar Caddesi,...