29 / 03 / 2024

hasanağa organize sanayi bölgesi istihdam

hasanağa organize sanayi bölgesi istihdam

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi, üretim alanını bu yıl sonunda yüzde 40 oranında artıracak. Hasanağa OSB, ülke ekonomisine katkısını da yaklaşık 400 milyon dolara çıkaracak...

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Türkiye'deki organize sanayi bölgesi sayısı 320'ye ulaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada ülkedeki organize sanayi bölgesi sayısının 320'ye ulaştığını söyledi.

Konya Organize Sanayi TOKİ başvuruları 17 Mayıs’ta bitiyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Konya Organize Sanayi TOKİ projesindeki toplam 503 konut için talep toplama başvuruları 17 Mayıs'ta sona eriyor.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Organize sanayi bölgelerindeki binalar emlak vergisinden muaf!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Organize sanayi bölgeleri, serbest bölgeler, endüstri bölgeleri ve sanayi sitelerinde yer alan yapı ve bina sahiplerinin emlak vergisinden muaf olduğunu açıkladı.

Osmancık Organize Sanayi bölgesi ihale ediliyor!

Çorum’un Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 8 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu 7 Aralık!

TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu 7 Aralık henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman Organize Sanayi 7 Aralık 2016 kura sonuçları listesi!

Karaman Organize Sanayi 7 Aralık 2016 kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. Karaman Organize Sanayi 7 Aralık 2016 yeni kura sonuçları listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Organize Sanayi kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Karaman Organize Sanayi kura sonuçları tam listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Organize Sanayi kura sonuçları tam listesi 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman Organize Sanayi TOKİ kura tarihi!

TOKİ ile Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman Organize Sanayi projesindeki 428 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, Karaman Organize Sanayi TOKİ kura tarihi...

Karaman Toki Organize Sanayi kurası!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman Toki Organize Sanayi kurası ne zaman?

hasanağa organize sanayi bölgesi istihdam Haberi

hasanağa organize sanayi bölgesi istihdam

Bursalı üreticinin yeni gözdesi Ha­sanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB), bu yıl sonunda 111 hek­tar olan alanını, yüzde 40 oranında artışla, 155 hektara çıkaracak. 70 milyon doları ihracat olmak üzere Türkiye ekonomisine yıllık 200 milyon dolar katkı sağlayan bölge, Islah OSB düzenlemesi çerçeve­sinde Karsan, Delphi ve Cansan Alüminyum firmalarını da bölgeye dahil edecek. 2008’de 42 olan faal firma sayısı bugün 95’e ulaşan HO­SAB, bu 3 büyük fabrikanın katılı­mıyla istihdamını 4 binden yakla­şık 8 bine yükseltecek. HOSAB’ın ülke ekonomisine katkısı da 200 milyon dolardan yaklaşık 400 milyon dolara çıkacak.


HİD adını HOSABSİAD olarak değiştiriyor

HOSAB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Hasanağa İşverenler Derneği (HİD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Korun, “OSB'lerin kurulmasında söz konusu olan üç modelden birisi de müteşebbis heyetle kurulan ve...