26 / 04 / 2024

hasanağa osb istihdam

hasanağa osb istihdam

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi, üretim alanını bu yıl sonunda yüzde 40 oranında artıracak. Hasanağa OSB, ülke ekonomisine katkısını da yaklaşık 400 milyon dolara çıkaracak...

Skala Hasanağa satışta! Teslimler Haziran'da! 

Skala Hasanağa projesinde vade fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Skala Hasanağa projesinde konut fiyatları ne kadar? Projede hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar..

Bakan Kurum'dan açıklama: İstihdam için ticari merkezler kuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 şehirde sadece konut inşa etmekle yetinmeyip şehirleri yeniden ayağa kaldırmak adına önemli adımlar atıldığını ifade etti. Bakan Kurum, şehirlerimizin ekonomisini canlandıracak ve istihdam yaratacak nitelikli sanayi sitelerinin de kuruldu

Ehliyeti olanlara müjde! İBB rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, (İBB) yüzlerce şoför alımı yapacağını duyurdu. İBB tarafından yapılan açıklamada istihdam edilecek personellerin en az ilkokul mezunu olması ve SRC belgesine sahip olması gerektiği paylaşıldı.

Küresel piyasalar ABD`nin tarım dışı istihdam verilerine odaklandı!

Aktarılan detaylara göre, küresel piyasalar, ABD'de bankacılık sektörüne ilişkin risklerle karışık bir seyir izlerken, bugün gözler ABD'de açıklanacak istihdam raporundaki verilerinde...

Kariyer.net verilerine göre istihdam piyasasında hareketlilik başladı

Yılın ilk 3 ayında en fazla iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla yapı, üretim ve bilişim oldu. Açıklanan istihdam verilerine göre 2023’ün ocak, şubat ve mart aylarında istihdam piyasasında büyük hareketlilik yaşandı.

İşsizlere müjde üstüne müjde! İŞKUR 81 ilde 3110 işçi alacak! Müjdeli haber resmen açıklandı!

İŞKUR bünyesinde çalışmak isteyen binlerce aday güncel iş ilanlarını yakından takip ediyor. Hem kamu hem de özel şirketler İŞKUR aracığıyla ilan açarak istihdam sağlıyorlar. En az ilkokul mezunu 3.110 temizlik işçisi alımına ilişkin detaylar araştırılıyor.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Çanakkale Çan'a OSB müjdesi!

ÇANAKKALE'nin Çan ilçe Belediye Başkanı Bülent Öz, ilçeye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması hakkında hazırladığı dilekçeyi, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’a sundu.

Kemalpaşa OSB'de 30.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kemalpaşa İcra Dairesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika binası ve müştemilatı olan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 30 milyon 500 TL olarak belirlendi.

Samsun'a OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada “İlçelerimizde organize sanayi bölgesi kurulma noktasında çalışmalarımız sürüyor." dedi.

Nilüfer'de kaçak villanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen villanın yıkımına başlandı.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

hasanağa osb istihdam Haberi

hasanağa osb istihdam

Bursalı üreticinin yeni gözdesi Ha­sanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB), bu yıl sonunda 111 hek­tar olan alanını, yüzde 40 oranında artışla, 155 hektara çıkaracak. 70 milyon doları ihracat olmak üzere Türkiye ekonomisine yıllık 200 milyon dolar katkı sağlayan bölge, Islah OSB düzenlemesi çerçeve­sinde Karsan, Delphi ve Cansan Alüminyum firmalarını da bölgeye dahil edecek. 2008’de 42 olan faal firma sayısı bugün 95’e ulaşan HO­SAB, bu 3 büyük fabrikanın katılı­mıyla istihdamını 4 binden yakla­şık 8 bine yükseltecek. HOSAB’ın ülke ekonomisine katkısı da 200 milyon dolardan yaklaşık 400 milyon dolara çıkacak.


HİD adını HOSABSİAD olarak değiştiriyor

HOSAB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Hasanağa İşverenler Derneği (HİD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Korun, “OSB'lerin kurulmasında söz konusu olan üç modelden birisi de müteşebbis heyetle kurulan ve...