26 / 04 / 2024

haseki sultangazi hastanesi

haseki sultangazi hastanesi

Yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, en geç Haziran ayında Sultangazi’de yapılan yeni hastane binasına taşınacak. 

Yeni Haseki Devlet Hastanesi Haziran'da açılacak!

Yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, en geç Haziran ayında Sultangazi’de yapılan yeni hastane binasına taşınacak. 

Sultangazi Devlet Hastanesi 2018'de açılacak!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu yapımı inşaatı devam eden Yataklı Sultangazi Devlet Hastanesi'nin yapım çalışmalarını denetledi.

Sultangazi'deki aile sağlık merkezleri hizmete açıldı!

Sultangazi'de Gazi ve Uğur Mumcu Mahallelerinde hizmete giren aile sağlık merkezleri, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak faaliyetlerini yürütecek.

Sultangazi Belediyesi Çapa Hastanesi'ne talip!

Geçmişin olumsuz izlerini geride bırakarak yenilenen ve İstanbullular’ın rahat nefes alabileceği, Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı ile Mimar Sinan Şehir Ormanı'nı ilçesine kazandıran Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay gelecek projelerden bahsetti.

Sultangazi 600 Yataklı Devlet Hastanesi açılış tarihi ne zaman?

Uğur Mumcu Mahallesi'nde Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan Sultangazi Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatında çalışmalar devam ederken ilk katı tamamlanmak üzere. Hastanenin yıl sonuna yetişmesi hedefleniyor.

Sultangazi'de 600 yataklı devlet hastanesinin temeli atıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Sultangazi’ye yaptırılacak 600 yataklı Devlet Hastanesi’nin temeli törenle atıldı.TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı...

1939 yılında Haseki Hastanesi'nin kuruluşunun 400. yılı kutlanmış!

İstanbul'un en eski hastanelerinden biri olan 19. yüzyılda Haseki Nisa Hastanesi adıyla anılan Haseki Araştırma ve Eğitim Hastanesi 1539 yılında Haseki Sultan tarafından kurulmuş ve 1939 yılında 400. yılı kutlanmış.

1939 yılında Haseki Hastanesi'nde 176 bin liraya Tedavi Kliniği açılmış!

1939 yılında Haseki Hastanesi'nde Tedavi Kliniği, Vali ve Belediye Reisi Lütfi Kırdar tarafından açılmış.Klinik 50 yataklıymış ve 176 bin liraya mal olmuş. Cihazlara ise 40 bin lira sarf edilmiş.

Sultangazi yeni devlet hastanesi ne zaman tamamlanacak?

Daha önceden 2 kez ihaleye çıkan ve 200 'ü kadın doğum olmak üzere toplam 650 yataklı Sultangazi Devlet Hastanesi'nin 20 ay içerisinde yapımının tamamlanması planlanıyor.

Sultangazi'de 650 yataklı devlet hastanesi inşaatı başladı!

Sultangazi'de 650 yataklı devlet hastanesi inşaatı başladı. Sultangazi Belediyesinin yaptığı imar uygulamalarıyla sağlanan arazi üzerinde yükselecek olan hastane, 200'ü kadın doğum olmak üzere toplam 650 yataklı olarak hizmet verecek.

İstanbul Sultangazi'de TOKİ 600 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

İstanbul İli Sultangazi İlçesi 600 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ istanbul Sultangazi'de 600 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

İstanbul İli Sultangazi İlçesi 600 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Sultangazi Devlet Hastanesi'ni 27 Mart'ta yeniden ihaleye çıkarıyor!

4 Ağustos 2011 tarihinde TOKİ tarafından ihalesi yapılan Sultangazi Devlet Hastanesi, anlaşmazlıklar yüzünden tamamlanamamıştı. Sultangazi Devlet Hastanesi'ni TOKİ yeniden 27 Mart 2014 tarihinde ihaleye çıkaracak

haseki sultangazi hastanesi Haberi

haseki sultangazi hastanesi

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esra Boğazlıyan bugünkü köşesinde ''İşte yeni Haseki'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, Esra Boğazlıyan'ın yazısı.. 

Yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, en geç haziran ayında Sultangazi’de yapılan yeni hastane binasına taşınmış olacak. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’la birlikte inşaatı bitmek üzere olan yeni Haseki’yi gezdik. İşte 600 yataklı, 29 ameliyathaneli, modern donanımlı Haseki’den ilk görüntüler..

İstanbul’daki dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da devam ediyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşümü çerçevesinde; kentteki yüzlerce okul ve hastane ya yıkılıp yeniden yapılıyor ya da güçlendiriliyor. Örneğin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması Projesi (İSMEP) kapsamında 1999 depreminden sonra 230 okul yıkılarak yenilendi, 775 okul güçlendirildi. 45 okul sıfırdan yapılırken, 10 okulun da güçlendirme çalışmaları devam...