18 / 04 / 2024

Hassan Abrahim Mohamed Hassan

Hassan Abrahim Mohamed Hassan

Sabıl Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Hassan İbrahim Hassan, Hassan Abrahim Mohamed Hassan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Hassan Farah Mohamed, Mohamoud Shıre Farah ve Jamal Hazam Adam ortaklığında kuruldu.

Areena Group Turizm İnşaat Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Areena Group Turizm İnşaat Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  1 milyonTL sermaye bedeli  ile  Mohamed Elkhaır Idrıs Hassan kuruldu.

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Alı M.H.Hassan, Anwar Mohammed Hassan ve Omar Mohamed Hassan ortaklığında kuruldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

3as Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3as Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman A. Ashour, Adam Ashur, Ahmed Mohamed B Nasouf ve Almutasım Ageli Hassan Megrahi ortaklığında kuruldu.

Galleria Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Galleria Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohamed Bashır Ahmed Nasouf ve Almutasım Ageli Hassan Megrahi ortaklığında kuruldu.

İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesindeki konutlar teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı ve Pakistan Baitussalam Derneği işbirliğiyle İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesinde savaş mağduru aileler için inşa ettirilen kalıcı konutlar gerçekleştirilen törenle teslim edildi

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Amlak İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Amlak İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma S. Ahmed Elmeriz, Mohamed A.M. Hassan ve Osama E.S Mohamed ortaklığıyla kuruldu. 

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile A. Mohamed Hasan Omairan, M. Hussein Saleh Al-Hamidi ve Mustafa Hassan A. Busati ortaklığında kuruldu. 

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anes S Hassan  Albakoush,  A.I.Mohamed Elgun ve K.Alım Huseen  Blawo  ortaklığında kuruldu. 

Rama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rama Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 Hassan Saad Mohamed ve Yasser Bahloul Mohamed Husseın ortaklığında kuruldu.

Hassan Abrahim Mohamed Hassan Haberi

Hassan Abrahim Mohamed Hassan

Sabıl Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Hassan İbrahim Hassan, Hassan Abrahim Mohamed Hassan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Sabıl Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek;bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa,hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,...