25 / 04 / 2024

hastane inşaatları

hastane inşaatları

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Doç. Dr. Haşan Salih Sağlam, yapımı devam eden Geyve İlçe Devlet Hastanesi'ni inceledi. Hastanenin inşaatının yüzde 80'inin tamamlandığı belirtildi.

Yeni Türkiye için yeni hastaneler yapılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Mersin'de Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti. Mersin Şehir Hastanesi'ni inceleyen Akdağ, ''Yeni Türkiye'nin yeni hastanelerini yapıyoruz'' dedi.

8 bin yataklı 5 şehir hastanesi 2017'de açılacak!

Mehmet Müezzinoğlu, Sağlık Bakanı olarak katıldığı son törende, önümüzdeki yıl bu zamanlara gelindiğinde, 8 bin yataklı 5 şehir hastanesinin hizmete gireceğini belirterek, hastane binalarının bulunduğu şehirlerin en modern binaları olacağını söyledi.

4 yıl içinde 95 bin yatak kapasiteli hastane dönüşümü yapılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, önümüzdeki dört yıl içinde 90-95 bin yatak kapasiteli fiziki mekan dönüşümlerinin yapılacağını belirterek, “Sağlık hizmeti rakamlarını 2019 yılında 10 milyar dolara taşıyabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Kayseri'deki hastane inşaatlarında son durum!

Kayseri, özel sektör yatırımlarının artmasıyla bulunduğu bölgenin sağlık üssü haline geldi. 13'ü kamuya, 17'si özel sektöre ait 30 hastane var kentte. Çevre illerden tedavi için yılda 3 milyon hasta geliyor.

Şehir hastaneleri için imzalar atıldı!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Hamdolsun ki Sağlık Bakanlığı olarak güçlü Türkiye'ye yakışan ve 2023 vizyonuna uygun projelere imza atarak, milletimize verdiğimizi sözü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz"...

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

2021'de 347 hastane inşa edilecek!

Türkiye 2020 yılında sağlıkta yaptığı hamleler ile koronavirüste başarılı bir sınav verdi. Bu kapsamda çalışmalarına devam eden Sağlık Bakanlığı, 2021 yılında hastane inşaatlarına devam edecek.

Irak'ta hastane inşaatları yeniden başlayacak!

Irak Sağlık Bakanı Ala el-Alvan, durdurulan hastane inşaatlarının yeniden başlaması için gerekli bütçenin ayrıldığını söyledi...

Tamamlanamayan hastane inşaatları mecliste konu oldu!

Süresi içinde tamamlanamayan hastane inşaatları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa'da hastane inşaatlarında deprem izolatörü uygulaması!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak ve Odaya üye inşaat mühendisleri, Sağlık Bakanlığı'nın hastane inşaatlarında kullanmaya başladığı deprem izolatörü uygulamasını düzenlenen teknik gezide inceledi.

Kayseri'deki hastane inşaatlarında son durum!

Kayseri, özel sektör yatırımlarının artmasıyla bulunduğu bölgenin sağlık üssü haline geldi. 13'ü kamuya, 17'si özel sektöre ait 30 hastane var kentte. Çevre illerden tedavi için yılda 3 milyon hasta geliyor.

Manisa'daki hastane inşaatlarında son durum ne?

Manisa’da inşaatları devam eden 558 yataklı Şehir Hastanesi ve 400 yataklı Merkezefendi Devlet Hastanesi’nin 2018 yılının başında vatandaşlara hizmet vermeye başlayacakları bildirildi.

Nazım Biçer: Adana'da inşaatlar ada bazında yapılmalı!

Adana kent merkezinde inşaat alanı kalmadı. Üç dört katlı binalar yıkılıp yerine çok katlı rezidanslar ve iş merkezleri yapılıyor. İMO Başkanı Nazım Biçer, inşaatların parsel değil ada bazında yapılması gerektiğini vurguluyor.

Artvin'deki hastane inşaatlarında sona gelindi!

Artvin İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ, Artvin’in hastanelerine kavuştuğunu belirterek konu ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kartepe Belediyesi tüm inşaatları denetime aldı!

Kartepe Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yapımı devam eden inşaatların denetim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mustafa Kasımoğlu, inşaatların yapımı esnasında denetimlerin sürekli kontrol altında tutulduğunu belirtti.

Niğde'deki projelerin inşaatlarında son durum!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’deki projelerin inşaatlarındaki son durumu ve yapılacak yeni projeleri anlattı. İşte 2016 yılı içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak projeler..

Kalekim'in Wintertech ürünüyle inşaatlar kış aylarında durmayacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Kadıköy'de inşaatlar denetim altında!

Kadıköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı yapı denetim ekipleri Kadıköy’ün her noktasında inşaatları denetliyor.Kentsel dönüşümün yoğun şekilde yaşandığı ilçede yıkımdan, hafriyata varana kadar inşaatlar denetimden geçiyor.

hastane inşaatları Haberi

hastane inşaatları

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Doç. Dr. Haşan Salih Sağlam, yapımı süren Geyve İlçe Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. 


Yenilenen hastanelerde hizmet çeşitliliğinin artığını ifade eden Sağlam, "Birer birer yeni hizmet binalarına kavuşan ilçe hastanelerinde bölge halkı kendi ilçesinde birçok derdine derman buluyor." dedi. 


Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Doç. Dr. Haşan Salih Sağlam ile Tıbbi Hizmetler Başkanı Opr. Dr. Özcan Öktem, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Haşan Bektaş ve Mali Hizmetler Başkanı Ahmet Kemiksizoğlu, Toyotosa Acil Yardım Hastanesi Başhekimliğine atanan Uz.Dr. Hayal Uzelli Şimşek'e "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyarette. Toyotasa Hastanesi'nin rezitasyon projesi ve Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak yeni hizmet binasıyla ilgili ayrıntılarda konuşuldu. Ziyarette, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü V. Abdurrahman Kandemir, Sağlık Bakım...