26 / 04 / 2024

Hatay Arsuz asfalt çalışmaları

Hatay Arsuz asfalt çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı il genelinde yol yapım, bakım ve onarım seferberliğine hız kesmeden devam ediyor.

Hatay Arsuz yolları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Arsuz ilçesi Üçgüllük Mezarlığı yolunda kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü açıkladı! Kiralara yüzde 1000 zam yapıldı...

Hükümet kira zammına yüzde 25’lik tavan uygulaması yaparken kamu kurumları ise fahişin de ötesinde zam istiyor. Daha önce Hatay Arsuz konutlarında 1800-2400 lira olan kiraları 18 bin liraya çıkarken Vakıflar Genel Müdürlüğü şimdi de Eskişehir’deki kiracılarından yüzde 1000 zam istediği açıklandı.

Hatay için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili sınırları içerisinde "9H2120 Arsuz-Derekuyu Enerji Nakil Hattı"nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay'da 88.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay Arsuz'da kat karşılığı yapım işi ihalesi düzenliyor.

Hatay'ın kütüphane ihtiyacı meclis gündeminde!

Hatay'ın Defne, Arsuz ve Payas ilçelerinin kütüphane ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Güzelmansur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hatay'da 88.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay Arsuz'da kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 30 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Hatay Arsuz'da fırtına mağduru aileye yeni ev yapıldı!

Hatay Arsuz'da çıkan fırtınada prefabrik evlerinin çatısı uçan aileye, bir hayırsever yeni ev inşa ettirdi.

Hatay Arsuz'da 7.6 milyon TL'ye kiralama işi ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Arsuz ilçesinde özel spor tesisi yapılmak üzere kiralama işi ihalesi yapacak. İşin bedeli  7 milyon 666 bin 823 TL olarak belirlendi. 

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Hatay Madenli Yat Limanı'nın temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli atıldı.

Hatay'da Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi'nin temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Arsuz-Samandağ Karayolu Projesi’nde sona yaklaşıldı!

Hatay'da deniz kıyısından iki turistik ilçeyi bağlayacak Arsuz-Samandağ kara yolu projesinin inşaatı tamamlanmak üzere. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Bu yol sadece iki ilçeyi birleştiren bir yol değil. Samandağ gibi Türkiye'nin en güzel yerlerinden birini turizme açmış olacağız inşallah" dedi…

Hatay'da 12.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

İskenderun İcra Dairesi, Hatay ili, İskenderun ve Arsuz ilçelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 12 milyon 712 bin 495,7 TL'ye satıyor.   

Hatay Arsuz'da 8.3 milyon TL'ye kiralık tarla!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay İli, Arsuz İlçesi'ndeki tarlayı 'Özel Eğitim Tesisi' yapılmak üzere 36 yıl süreyle, yapım karşılığı uzun süreli kiralama ihalesine çıkartıyor.

Hatay Arsuz asfalt çalışmaları Haberi

Hatay Arsuz asfalt çalışmaları


Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı il genelinde yol yapım, bakım ve onarım seferberliğine hız kesmeden devam ediyor.


HBB’DEN KONACIK-IŞIKLI MAHALLESİ ARASINA BETON ASFALT ÇALIŞMASI 


Arsuz ilçesi Konacık Mahallesi ile Işıklı Mahallesi arasındaki bozulan ve deforme olan yolda vatandaşların sıkıntı yaşamalarına duyarsız kalmayan HBB ekipleri, beton asfalt çalışmalarına başladı. Hatay’ın Arsuz ilçesinin önemli turistik bölgesi olması nedeniyle beton asfalt çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağını bildiren HBB ekipleri, eskiyen ve çukurlaşan yolu modern hale kavuşturacaklarını ifade etti.


HBB, EN KISA SÜREDE BETON ASFALT ÇALIŞMALARINI TAMAMLAYACAK 


Arsuz ilçesinin önemli bir bölgelerinden biri olması itibariyle önem arz eden yolda hummalı çalışmalar başlatan HBB ekipleri, beton asfalt çalışmalarının en kısa süre içerisinde tamamlayacağını bildirdi. 



Hatay Büyükşehir...