25 / 04 / 2024

Hattuşa bolu tesisleri

Hattuşa bolu tesisleri

Hattuşa Göynük Tesisleri'nde devremülk satışları başladı. Bolu Hattuşa Göynük devremülk daireleri 2018 yılında teslim edilecek.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Çorum'da arsalara talep artıyor!

Leblebisi, pirinci, Hattuşa Antik Kenti, İncesu Kanyon’u ile tanınan Çorum’da gayrimenkul sektörü çok hareketli. Konut stoku hızla yenilenen kent, gayrimenkul yatırımcıları için cazip fırsatlar sunuyor...

Hattuşa'nın binlerce yıllık kalıntıları 'seyir terası'ndan izlenecek!

Anadolu'da kurulan ilk medeniyet olan Hititler'in, Çorum'un Boğazkale ilçesindeki başkenti Hattuşa, tepenin diğer yamacındaki Budaközü Vadisi'ne kurulan yürüyüş yolu ve seyir teraslarından izlenebiliyor.

Hattuşa'daki 350 yıllık konak 'anı evi'ne dönüştü!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlıkça yenilenen 350 yıllık konak "anı evi"ne dönüştürüldü.

Hattuşa'daki 350 yıllık konağa turist ilgisi!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlık tarafından restore ettirildikten sonra halk eğitim merkezi bünyesinde hizmet vermeye başlayan 350 yıllık Dulkadiroğulları Konağı turistlerden yoğun ilgi görüyor.

Samsun'da 100 milyon liralık termal otel yatırımı!

Samsun Havza'da hayata geçirilecek olan Hattuşa Vacation Termal Club Havza Termal Otel, Devre Mülk ve Tatil Köyü kompleksinin tanıtımı yapıldı.

Çankaya Alacaatlı Lojistik Merkezi kaçak mı inşa edildi?

Mamak'ta kaçak inşa edilen tesisleri yıkılan Çankaya Belediyesi'nin, Alacaatlı’yadaki lojistik tesisin kaçak olduğu iddia ediliyor.

Hitit Krallığı Hattuşa'da hayat bulacak!

UNESCO'nun Dünya kültür mirası ve Dünya belleği listelerindeki tek antik şehir unvanına sahip Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilecek Hitit köyü ile 3 bin 500 yıl önceki yaşantı canlandırılacak.

Bolu Yenilenebilir Enerji Üretim Tesisi'nin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

MAV Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bolu Göynük'te Arıkçayırı Kümes Atıklarından Yenilenebilir Enerji Üretim Tesisi Projesini yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül Perşembe günü Arıkçayırı Köyü'nde yapılacak.

Akif Çağatay Kılıç, Bolu'daki spor tesisleri ve yurt binalarını inceledi!

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Bolu'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yapımı bitme aşamasında olan spor tesisinde, yurt binasında ve Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nin yeni hali tanıtıldı!

Kemerburgaz Tesisleri'nin tanıtımı ve Kasımpaşa buluşmalarının ilki gerçekleşti. Tesislerin yapımını hiçbir devlet desteği almadan işadamı Turgay Ciner’in üstlendi. Toplantıya medya ve futbolunun efsane olmuş bireylerinin katıldı.

Mehmet Ellibeş: Kentsel dönüşüm kolay bir proje değil!

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, önceki gün Aşiyan Tesisleri'nde, 77. Daraltılmış Danışma Meclis Toplantısını düzenledi. Toplantıda konuşan Başkan Ellibeş, "kentsel dönüşüm projesi, kolay bir proje değil. Bu proje çok riskli ve biz bu riski aldık" dedi.

Hattuşa Göynük Tesisleri nerede?

Hattuşa Göynük Tesisleri'nde devremülk satışları başladı. Bolu Hattuşa Göynük devremülk daireleri 2018 yılında teslim edilecek.

Hattuşa bolu tesisleri Haberi

Hattuşa bolu tesisleri

Bolu'nun Göynük ilçesinde hayata geçirilen Hattuşa Göynük Tesisleri'nde yer alan daireler satışa çıktı. Hattuşa Göynük'te devremülk fiyatları 10 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Göynük Hattuşa Tesisleri'nde devremülkler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Hattuşa Göynük'te daire alanları ise 54 metrekare ile 74 metrekare arasında değişiyor.

Hattuşa Göynük projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede yer alan dairelerin ödeme planı kapsamında taksit imlanları sunuluyor.


Hattuşa Göynük Tesisleri nerede?


Hattuşa Göynük Tesisleri Bolu'nun Göynük ilçesinde inşa ediliyor. Çeşitli sosyal aktivite imkanları bulunan Hattuşa Göynük devremülk projesinde açık-kapalı termal havuzlar, spor alanları, spa merkezi, alışveriş merkezi, restoran gibi alanlar yer alacak.


Satışa sunulan Hattuşa Göynük devremülklerinde fiyatlar daire büyüklüklerine göre değişiyor. Hattuşa Göynük Devremülkleri 2018 yılında teslim edilecek.


Tel: 444 45 10

Web: