29 / 03 / 2024

havaalanı mahallesi kentsel dönüşüm

havaalanı mahallesi kentsel dönüşüm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havaalanı Mahallesi'nde Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Konutları Teslim Töreni'ne katıldı. Erdoğan,"Türkiye genelinde 20 yılda 6,5 milyon yapıyı bu şekilde dönüştürmeyi hedefliyoruz." dedi.

Havaalanı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları canlı yayında!

Havaalanı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bölgesinde yürütülen çalışmalar, İnşaat alanına yerleştirilen 6 adet kamera sayesinde internet üzerinden canlı olarak izlenebilecek...

Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutlarının temeli atıldı!

Başbakan Erdoğan' ın ülkemizdeki kentsel dönüşüm seferberliğini başlattığı Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutlarının temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce' nin katıldığı bir törenle atıldı...

Esenler Havaalanı Mahallesi ikinci etap ihalesi ne zaman?

Esenler Belediyesi’nin 11 Nisan’da yapılacağını duyurduğu Esenler Havaalanı Mahallesi kentsel dönüşüm ikinci etap ihalesi’nin Nisan sonuna sarktığını duyurmuştuk. Bu süreçte neler oldu? Esenler Havaalanı Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesinde ne bekleniyor?

Kentsel dönüşüm projesinde dükkan sahibine 1.000 TL kira!

Esenler Havaalanı Mahallesi' nde başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında 60 bin TL ile 70 bin TL arasında maliyetle yapılacak daireler 300 bin TL'den alıcı bulacak...

Esenler'de 10 milyon liralık peşin kira yardımı!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Esenler Havaalanı Mahallesi'nde 254 adet bina ve toplam 2 bin 200 bağımsız adet bölümün bulunduğu 72 bin metrekarelik alanda çalışamalar başlatıldı

35 ilde kentsel dönüşüm başladı! 7 milyon bina elden geçirilecek!

Kentsel dönüşüm için dün düğmeye basıldı, kentsel dönüşüm projesinde 7 milyon bina elden geçirilecek

Kentsel dönüşüm bugün başlıyor!

Kentsel dönüşüm bugün Esenler'de sembolik bir binanın yıkılmasıyla başlayacak

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Esenler Havaalanı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Havaalanı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı’nın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Gaziantep Göllüce Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Gaziantep’te olası depremde riskli bölgeler arasında bulunan merkez Şehitkamil ilçesindeki Göllüce Mahallesi sakinleri, yıllardır kentsel dönüşümü bekliyor.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 15 Ekim 2020 tarihinde yapılacak...

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi gerçekleşti.

havaalanı mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

havaalanı mahallesi kentsel dönüşüm


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havaalanı Mahallesi'nde Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Konutları Teslim Töreni'ne katıldı.


Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Yola çıktığımızda bu projeyi sadece rant projesi olmakla itham edenler gelsinler buraya, Havaalanı Mahallesi'ne bir baksınlar. Bu bölgenin geçmişteki haliyle bugününü bir karşılaştırsınlar. Onların öyle bir derdi yok ki, değil mi? Var mı öyle bir derdi, yok. Onlar sadece itham etsinler. Ah Geziciler ah... Eğreti binaların, çarpık yapıların, sokakların yerlerinde şimdi nasıl modern bir örnek yerleşim alanının yükseldiğini, oluştuğunu gözleriyle görsünler ama onların gözleri var görmezler, onların kulağı var duymazlar, onların dili var hakkı söylemezler. Onlara gerçek dersi siz vereceksiniz. Gerçek demokrasiye inanmış olanlar olarak siz vereceksiniz. Bugüne kadar verdiniz, bundan sonra da vereceksiniz." ifadelerini kullandı.


'Çirkin yapılaşmaya hayır'


 "Şimdi yüzde 70'i yeşil...