23 / 04 / 2024

havalimanı sondaj çalışmaları

havalimanı sondaj çalışmaları

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz dolgusu üzerine inşa edilecek ikinci havalimanı olma özelliğini taşıyacak Rize-Artvin Havalimanı'nın pist sondaj çalışmaları bitti

Bakan Uraloğlu: Hedefimiz Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaları 2025 yılında tamamlamak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaların iş programına göre 2026 yılında tamamlanacağını fakat hedeflerinin bu tarihi 2025 yılına çekmek olduğunu dile getirdi.

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Mamak'ı AŞTİ-Dikimevi arasındaki ANKARAY'a bağlayacak olan Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı.

İzmir'de ikinci havalimanı yapılması için yürütülen çalışmalar mecliste!

İzmir'in kuzey bölgelerinin ihtiyacına yönelik olarak ikinci bir havalimanı yapılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları mecliste!

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Havalimanı pist yenileme çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

Türkiye'nin yolcu ve uçak trafiği bakımından en önemli havalimanları arasında bulunan Trabzon Havalimanı'nda pist yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’ye kurulacak hastaneler için yapılan çalışmalar görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı salgın hastanelerinin yapımı için başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak hastanenin inşaat çalışmalarında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yapılacağını açıkladığı Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatında çalışmalar son süratsürüyor.

Atatürk Havalimanı'nda hastane çalışmaları başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, İstanbul'da 1000 yataklı iki hastane inşaatı için çalışmalar başladı. Atatürk Havalimanı'nda başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.

Dubai Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları durduruldu!

Dubai'deki El-Mektum Uluslararası Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durduruldu. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist çalışmalarının yüzde 70'i tamam!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist çalışmaları devam ediyor.DHMİ Genel Müdürü Keskin "Üst yapı hizmet binalarının yüzde 95'i, ATC kule inşaatının yüzde 50'si, saha düzenleme işlerinin yüzde 70'i tamamlanmış durumda." dedi.

havalimanı sondaj çalışmaları Haberi

havalimanı sondaj çalışmaları
Doğu Karadeniz'i dünyaya ulaştıracak ve Türkiye'nin deniz üzerine inşaa edilen ilk havaalanı olan Ordu-Giresun havaalanı'ndan sonra Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz dolgusu üzerine inşa edilecek ikinci havaalanı olma özelliğini taşıyacak olan Rize-Artvin Havalimanı'nın pist sondaj çalışmaları bitti
Haber...