26 / 04 / 2024

havaray projesi nerelerde olacak

havaray projesi nerelerde olacak

İstanbul havaray projesi kapsamında yapılması planlanan 4. Levent havaray hattının Levent'teki metro istasyonunun yanında yer alan İETT durağından başlayarak Çeliktepe Mahallesi'nin İsmet İnönü Caddesi üzerinden yol alması düşünülüyor...

İlk İşyerim projesi nerelerde? İlk evim ilk iş yerim nasıl başvurulur?

TOKİ projeleri gündemi meşgul eden konular arasında yer alıyor. Özellikle ilk işyerim projesinin detayları. İşte TOKİ ilk işyerim hakkındaki ayrıntılar!

Kartal'a havaray müjdesi!

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, "Türkiye’nin ilk Havaray projesi Kartal’da hayata geçirilecek. 16 kilometre uzunluktaki proje Kartal Merkez, Spor Caddesi, Sanayi Caddesi, Kartal Metrosu, Uğur Mumcu durakları şeklinde tasarladık" dedi...

İstanbul’un ilk havarayı yeniden ihaleye çıkacak!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı projesi iki ayrı proje ile çakıştığı için revize edilip tekrar ihaleye çıkacak. En düşük teklifi veren Alarko Holding, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kadıköy-Maltepe-Kartal havaray çalışmaları başladı!

Kadıköy'de iki büyük proje için düğmeye basıldı. Kadıköy-Maltepe-Kartal Havarayı projesinde çalışmalar başladı. İBB, güzergahını belirlediği Kadıköy-Üsküdar Havaray Projesi'ni ise hayata geçirmeye hazırlanıyor.

İstanbul'a yeni havaraylar geliyor!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray hattını 7 Aralık'ta ihaleye çıkaracak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni havaray projeleri için düğmeye bastı. İstanbul Geneli Havaray Projesi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesi başladı!

İstanbul Büyükşehir Beldiyesi, trafiği rahatlatması planlanan Havaray projesine start verdi. 17 istasyondan oluşan 15 kilometrelik projenin yapımına Sefaköy'den başlanacak.

Hitachi, Havaray Projesi için gün sayıyor!

Marmaray'ı kaçırdığına pişman olan Japon Hitachi, Havaray için gün sayıyor. Türkiye Genel Müdürü Akgün, "İddialıyız. Yerli ortak için görüşüyoruz" dedi

Vadistanbul Havaray projesi onaylandı!

Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu - Türk Telekom Arena Stadyumu arasına yapılması planlanan Vadistanbul Havaray projesi bakanlık tarafından onaylandı. Proje Seyrantepe Metrosu'na entegre olacak...

Vadistanbul Havaray Raylı Sistem Hattı Projesi ne zaman yapılacak?

Artaş-Aydınlı-Invest-AFK Adi Ortaklığı tarafından, Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasına 750 metre uzunluğunda Vadistanbul Havaray Raylı Sistem Hattı Projesi yapılacak.

Türkiye'nin ilk özel havaray projesi Seyrantepe'ye yapılacak!

Türkiye’nin ilk özel ‘havaray’ı İstanbul Seyrantepe ile Sarıyer Cendere Vadisi arasına yapılacak. 750 metre uzunluğundaki havaray tamamlandığında İBB’ye devredilecek.

Vadi İstanbul Havaray projesi yolda!

Vadi İstanbul Havaray projesi Artaş - Aydınlı - Invest - AFK Adi Ortaklığı tarafından yapılacak. Vadi İstanbul Havaray projesinin uzunluğu 750 metre olarak belirlendi.

Vadistanbul Havaray projesi geliyor!

Vadistanbul Havaray projesi, Artaş-Aydınlı-Invest-AFK Adi Ortaklığı tarafından, Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasına yapılacak. Proje 750 metre uzunluğunda olacak...

2000 yılında Havaray Projesi yolda!

2000 yılında trafik karmaşasına çareler arayan Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi'ninde katkısıyla hazırladığı Havaray Projesi'yle Türkiye'nin ilk havaray sistemini Beşiktaş, Etiler ve Boğaziçi Üniversitesi güzergahında gerçekleştirecekmiş.

havaray projesi nerelerde olacak Haberi

havaray projesi nerelerde olacak


İstanbul havaray projesi!


İstanbul Boğazı’ndan geçecek olan Çamlıca-Etiler teleferik hattından sonra 2 kilometre uzunluğundaki Sarıyer-Beykoz hattının da devreye girmesi planlanıyor. Haliç hattında da Eyüp-Sütlüce arasına teleferik projesi geliyor.


İstanbul'un gelecek planlarında dev inşaatların yanı sıra altyapı ve ulaşım çalışmaları da etkili rol oynuyor. Önümüzdeki dönemde yeni projeler hayata geçirmeyi planlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), özellikle ulaşım alanında büyük projeler üretiyor.


Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın açıkladığı Zincirlikuyu ile Çamlıca arasındaki teleferik projesiyle ilgili tartışmalar sürerken, yeni bir teleferik hattı daha ortaya çıktı. İBB'nin planlarına göre Boğaz'da Rumelihisarı ile Otağtepe arasında yeni bir teleferik hattı yapılması hedefleniyor. 2 kilometre uzunluğa sahip olması planlanan projenin tamamlanma tarihi ise 2023 olarak belirlendi.


Daha önce açıklanan ve Etiler'den başlayıp, Çamlıca'da bitmesi planlanan ilk teleferik hattının...