28 / 03 / 2024

havaray vadistanbul

havaray vadistanbul

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Vadistanbul Havaray projesinin imar planı askıda!

Cendere Vadisi-Seyrantepe arasına yapacağı 750 metrelik Vadistanbul Havaray projesinin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Vadistanbul Havaray projesinin imar planı onaylandı!

Artaş-Aydınlı-Invest-AFK Adi Ortaklığı tarafından, Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasına yapılacak Havaray projesinin imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisinde onaylandı.

Vadistanbul Havaray projesi onaylandı!

Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu - Türk Telekom Arena Stadyumu arasına yapılması planlanan Vadistanbul Havaray projesi bakanlık tarafından onaylandı. Proje Seyrantepe Metrosu'na entegre olacak...

Vadistanbul'un Bulvar etabına özel havaray geliyor!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul ile Türkiye’nin ilk özel havarayı geliyor. Vadistanbul’un ‘Bulvar’ etabından, Seyrantepe Metro hattına bağlanacak havaray hattının maliyeti ise 14 milyon Euro.

İlk özel havaray Vadistanbul'a geliyor!

Türkiye'nin ilk özel havarayı, Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat'ın girişimleriyle Vadistanbul projesinde hayata geçiriliyor.

Vadistanbul'a ‘Vadi-Ray’ geliyor!

Türkiye’nin ilk özel havaray sistemi, Vadistanbul projesi çerçevesinde Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat’ın girişimleriyle hayata geçiriliyor. Havaray sistemi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) devredilecek.

İlk özel havaray Vadistanbul ile geliyor!

Vadistanbul ile Türkiye’nin ilk özel havarayı geliyor. Vadistanbul projesini hayata geçiren Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığının yatırımlarıyla inşa edilen havaray, tamamlandığında İBB’ye devredilecek.

Vadistanbul Havaray Raylı Sistem Hattı Projesi ne zaman yapılacak?

Artaş-Aydınlı-Invest-AFK Adi Ortaklığı tarafından, Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasına 750 metre uzunluğunda Vadistanbul Havaray Raylı Sistem Hattı Projesi yapılacak.

Vadistanbul Havaray projesi geliyor!

Vadistanbul Havaray projesi, Artaş-Aydınlı-Invest-AFK Adi Ortaklığı tarafından, Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasına yapılacak. Proje 750 metre uzunluğunda olacak...

Sefaköy Halkalı Başakşehir havaray imar planı 16 Haziran'da askıdan indiriliyor!

Küçükçekmece, Sefaköy - Halkalı Başakşehir Havaray Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 16 Haziran 2014'te askıdan indirilecek. İşte Sefaköy Halkalı Başakşehir Havaray imar planları...

Kartal Sahil - D 100 Havaray Hattı Projesi imar planı 16 Haziran'da askıdan indiriliyor!

Kartal, Sahil-D-100 Havaray Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 16 Haziran 2014'te askıdan indiriliyor. İşte Kartal Sahil - D 100 Havaray Hattı'nın imar planları...

havaray vadistanbul Haberi

havaray vadistanbul

Türkiye’nin en büyük karma projeleri arasında öne çıkan Vadistanbul; İstanbul’un iş ve finans merkezi olarak Maslak’ın, yaşam ve alışveriş merkezleri olarak da Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’ne alternatif olarak geliştirildi. “Bu hayat işinize gelecek” sloganıyla yatırımın ve prestijli iş hayatının kesişme noktası olarak öne çıkan Vadistanbul; ofis, alışveriş caddesi, yeme- içme alanları, AVM, otel ve rezidanstan oluşuyor. En iyi karma kullanımlı proje olarak öne çıkan Vadistanbul, 7/24 renkli ve canlı AVM’siyle dünya markalarını bir arada bulunduruyor. Toplam 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile Vadistanbul; SOCAR Türkiye, Alternatif Bank, TAV Havalimanları Holding, MNG Kargo, Evyap Holding, Kale Endüstri Holding gibi ülke ve dünya ekonomisine yön veren önemli şirketlerin genel merkezlerine de ev sahipliği yapıyor.

EN BÜYÜK OFİS KOMPLEKSİNE SAHİP

Türkiye...