20 / 04 / 2024

havza otoparkı son durum

havza otoparkı son durum

Samsun'da park sorununu çözmek için Havza'ya otopark inşa edilecek. İhalesi gerçekleştirilen Havza Mekanik Otoparkı inşaatının temeli iki hafta içerisinde atılacak.

Otopark Yönetmeliği son dakika!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı Otopark Yönetmeliği resmen değişti. Otopark Yönetmeliği son dakika değişikliği...

Daire büyüklüğüne göre otopark şartı geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği'nde son hazırlık aşamaları tamamlandı. Ay sonunda yürürlüğe girecek yönetmelikte daire büyüklüğüne göre otopark yapılması zorunlu olacak. 

Samsun Havza otoparkı için ihale yapıldı!

Samsun'da park sorununu çözmek için Havza'ya otopark inşa edilecek. İhalesi gerçekleştirilen Havza Mekanik Otoparkı inşaatının temeli iki hafta içerisinde atılacak.

Esenler Dört Yaka’da son 9 daire satışta!

Efitaş İnşaat ve Bordo İnşaat ortaklığı ile Esenler'de hayata geçirilen Dört Yaka, 95 konut, 45 ticari ünite ve 250 araçlı otoparkı ile Esenler'de çıtayı yükseltecek. Proje dahilinde son 9 daire satışa sunuluyor.

Otopark Yönetmeliği 2021'de yürürlüğe girecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Son aşamaya gelinen Otopark Yönetmeliği'nin 2021 yılında yürürlüğe gireceği açıklandı...

Gebze’deki 7 katlı otoparkın son kat tabliyesi dökülüyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'deki 7 katlı otoparkı tamamlıyor.

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

Trabzon Katlı Otopark'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentteki katlı otoparkın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatı son sürat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatına devam ediyor.

İzmir Menemen'e hurda araç otoparkı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaşanan hurda sorununa kalıcı çözüm için Menemen’de 18 bin 349 metrekarelik alanda Hurda Araç Otoparkı inşa ediyor.

Her daireye 1 otopark zorunluluğu başladı!

Her daireye 1 otopark zorunluluğu getiren Yeni Otopark Yönetmeliği son yapılan düzenleme ile bugün yürürlüğe girdi...

Otopark zorunluluğu ne zaman başlıyor?

Otopark Yönetmeliği'nde son değişiklik bugün yapıldı. Peki, son düzenlemeye göre otopark zorunluluğu ne zaman başlıyor?

havza otoparkı son durum Haberi

havza otoparkı son durum

Samsun Büyükşehir Belediyesi trafik sorununu çözmek için yatırımlarına devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; üst yapıları yeşil alan olarak belirlenen mekanik otoparkların startını veren Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Kaplıca turizminin merkezi olan Havza ilçesinde modern ve çok katlı mekanik otopark projesi alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 5 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilecek 5 katlı ve 340 araç kapasitesine sahip otoparkla ilgili şu bilgileri aktardı.

“Havza’ya muhteşem bir otopark kazandırıyoruz. İnşallah bu yatırımla ilçemizin park yeri ve otopark sorununu büyük oranda çözmüş olacağız. 3 katı yerin altında olacak otopark, tamamen mekanik sistemle çalışacak. Yani sürücüler, araçları park etmek için yer aramayacak. Bunu sistem tamamen kendisi gerçekleştirecek. Bu yatırım Havzalılara verdiğimiz önemin ve kıymetin göstergesidir....