26 / 04 / 2024

Hayallerini erteleme Türkiye kampanyası

Hayallerini erteleme Türkiye kampanyası

Kamu bankalarının konutta geçtiğimiz açıkladığı destek paketinin ardından Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasını başlattı.  

Emlak Konut GYO'dan Haziran'da 10 milyar TL'lik konut satışı!

Emlak Konut GYO 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyası kapsamında Haziran 2020'de 10 milyar TL'lik konut satışı gerçekleştirdi...

Emlak Konut GYO'dan 10.5 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyası kapsamında 10.5 milyar TL'lik konut satışı yapıldı...

Emlak Konut GYO'dan 1 ayda 10 milyar TL'lik satış!

‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasıyla Emlak Konut GYO 1 ayda 10 milyar TL'lik satış gerçekleştirdi.

Gebze Emlak Konutları 3'te yüzde 5 peşinatla hemen teslim daireler!

Emlak Konut GYO, Türkiye'nin yarınlarına ve ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak yeni bir kampanyaya daha imza attı. “Hayallerini Erteleme Türkiye” diyen Emlak Konut GYO, yaşamın başladığı Gebze Emlak Konutları 3’te ev sahibi olmak isteyenlerin hayalini mümkün hale getiriyor.

Emlak Konut GYO'dan 8.7 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyası kapsamında 8.7 milyar TL'lik konut satışı yapıldı...

Emlak Konut GYO'dan 8 milyar liralık satış!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasından ev alanlara yüzde 10 indirim, yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında bugüne kadar toplam 8 milyar lira değerinde 5 bin 900 konut satıldı.

Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Emlak Konut GYO'nun "Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyasına Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projeleriyle katıldı...

Düşler Vadisi Riva'da yüzde 5 peşinatla villa sahibi olma fırsatı!

‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyası kapsamına Emlak Konut güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat imzasıyla Riva’da hayata geçirilen Düşler Vadisi projesi de dahil edildi. Cazip fırsatların sunulduğu projede alıcılar, taksit ödemelerine 3. yılda başlarken yüzde 5 peşinatla villalara sahibi olabiliyor. 

Emlak Konut GYO'dan 15 günde 6.4 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasına yoğun ilgi gösterildi. Konut alanların 2 yıl ödeme yapmadığı, peşinatın yüzde 5’e çekildiği kampanyada 15 günde 6.4 milyar TL değerinde 5 bin 250 konut satışı gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO'dan 11 günde 5.2 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı 2 yıl ödemesiz Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyasına yoğun ilgi var. 11 günde 5.2 milyar TL değerinde 4 bin 350 konut satıldı. Dairelerin çoğu tükenince 3 proje daha kampanyaya dahil edildi.

Evora İzmir'de 180 ay vadeyle cazip ödeme fırsatı!

Evora İzmir projesi, Emlak Konut GYO’nun “Hayallerini erteleme Türkiye” sloganıyla başlattığı kampanyanın tüm avantajlarını sağlıyor.

Emlak Konut GYO'dan 1 haftada 3.5 milyar TL'lik konut satışı!

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini yüzde 0.64’e kadar çekip, 1 yıl ödemesiz dönem başlatmasından sonra Emlak Konut GYO da 26 projesinde iki yıl ödemesiz ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında, 1 haftada 3.5 milyar TL'lik konut satışı gerçekleşti...

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Kampanyası 5 soruda tüm detaylarıyla!

Kamu bankalarının konutta geçtiğimiz gün duyurduğu destek paketinden sonra Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte 5 soruda Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Kampanyası...

Hayallerini erteleme Türkiye kampanyası Haberi

Hayallerini erteleme Türkiye kampanyası

Kamu bankalarının konutta geçtiğimiz gün açıkladığı  destek paketinin ardından Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasını başlattı.  Her sene düzenlediği kampanyalarla sektörün öncüsü olan Emlak Konut GYO'nun yeni kampanyası toplamda 26 projede geçerli.

26 projede dev kampanya

'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyası kapsamında vatandaşlar Emlak Konut GYO projelerinden konut aldığında ödemelere 24 ay sonra başlayacak. Şirket, bünyesindeki 13'ü tamamlanmış, 13'ü de inşa aşamasında olan toplam 26 proje dev kampanyaya dahil.

'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyasında vatandaş alacağı konut fiyatının yüzde 80'lik kısmı  için kredi kullanacak. Kalan yüzde 20'lik ödeme için ise yüzde 5 peşinat ödenecek. Geri kalan yüzde 15'lik bölüm de üçüncü yılda ödemeye başlanacak. Faiz oranı ise 15 yıl vadede yüzde 0.79 şeklinde uygulanacak. Kampanya kapsamında yüzde 10 da indirim...