26 / 04 / 2024

Hayat kentsel dönüşüm çalışmaları 2017

Hayat kentsel dönüşüm çalışmaları 2017

Hatay'ın Emek ve Aksaray Mahallesi'nde gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesi imzalandı.

Konya'daki feci yangında kahreden kentsel dönüşüm ihmali!

Konya'da Suriyeli ailenin yaşadığı bir evde yangın çıkmıştı. Konya'da 3 kız kardeşin hayatını kaybettiği feci yangının çıktığı evin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağı öğrenildi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Depreme değinerek, süratli bir şekilde kentsel dönüşüm yapacaklarını dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İnsanların hayatını kurtaracağız, istihdam sorununu çözeceğiz büyük ölçüde." şeklinde konuştu.

İBB, Esenler kentsel dönüşüm projesine dava mı açtı?

İBB, en yükseği 6 kat ve tamamen yatay mimari olan Esenler’de vatandaşların hayatını kurtaracak kentsel dönüşüm projesini durdurmak için dava açtı.

Kentsel dönüşüm yıkımı azalttı!

Elazığ’da 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu ortaya koydu. Depremde hayatını kaybedenlerin yaşadığı 3 apartman da 1999 yılında ki Marmara Depremi’nden önce yapıldığı öğrenildi...

Kentsel dönüşüm en riskliden başlayacak!

İstanbul Kartal'da 21 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin de yaralandığı Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesinin ardından İstanbul'daki riskli binalar için harekete geçirildi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm en riskliden başlayacak....

Ömer Çelik'ten kentsel dönüşüm vurgusu!

Kartal'da bina çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kentsel dönüşüm vurgusu yaptı.

Özcan Tahincioğlu: Kentsel dönüşüm hepimiz için çıkış yolu!

Bağdar Caddesi'nde 12 projeye hayat veren Tahincioğlu, kentsel dönüşüm projelerine devam edecek. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, kentsel dönüşümün çıkış yolu ve ihtiyaç olduğunu söyledi.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapular dağıtılıyor!

Osmangazi Belediyesi’nin Türkiye’nin örnek kentsel dönüşüm projesini hayata geçirerek modern bir şehir inşa ettiği Soğanlı’da, yeni hayat başladı.

İznik kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor!

İznik’in tarihi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile bir bir hayat buluyor. İznik kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor.

Kentsel dönüşüm hayat kurtarır!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Servet Yıldırım bugünkü yazısında, Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm Zirvesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, kentsel dönüşümün önemini vurguladı.

İsmail Hakkı Edebali: Kentsel dönüşüm iyi planlanmalı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırımlıların sağlıklı ve güvenli bir hayat sürmeleri için kentsel dönüşüm bir tercih değil , zorunluluktur” dedi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm çok önemli!

Şükrü Ersoy, Marmara için en büyük senaryonun 1509 depreminin tekrarlanması olacağını, böyle bir felakette 450-500 bin kişinin hayatını kaybedebileceğini ve İstanbul'da kentsel dönüşüm konusunda ciddi çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Mamak'ta 7 bölgede kentsel dönüşüm uygulanıyor!

Adı, cezaevi, çöplük, gecekondu, uyuşturucu ve çarpık kentleşmeyle anılan Mamak'ta dünyanın en büyük kentsel dönüşümü meyvelerini vermeye başladı. İlçede yepyeni bir hayat yaşanıyor.

Hayat kentsel dönüşüm çalışmaları 2017 Haberi

Hayat kentsel dönüşüm çalışmaları 2017


Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri Duran Seferoğlu ve Burhan Yıldız ile ıslak imzalı sözleşme imzaladı. 


Kimyeci; "Antakya'mızın Emek ve Aksaray Mahallesi'nde örnek bir proje olacak Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inşallah hayata geçireceğiz. Hem deprem riskine karşı güvenli hem de sosyal donatıları içinde barındıran bu Kentsel Dönüşüm Projemizle vatandaşlarımız rahat edecek. Hak sahiplerimize, memleketimize, milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.'' dedi. 




Hatay...