29 / 03 / 2024

hayat park istanbul daire fiyatları

hayat park istanbul daire fiyatları

Hayat Park İstanbul fiyat listesi kapsamında daireler 210 bin TL' den başlayarak, 460 bin TL'ye kadar yükseliyor. Halkalı Hayat Park Konutlarında teslimler 2014 yılında gerçekleşecek...

Hayat Park İstanbul daire fiyatları!

Hayat Park İstanbul daire fiyatları kapsamında 2 oda 1 salon daireler 210 bin TL ile 370 bin TL ve 3 oda 1 salon daireler 330 bin TL ile 460 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Bayrak-Alkan-Atamer ortaklığı Hayat Park ne zaman teslim?

Bayrak-Balkan-Atamer ortaklığı Hayat Park ne zaman teslim? sorusu 2014-Kasım olarak yanıtlanıyor...

Hayat Park İstanbul Halkalı fiyat listesi!

Hayat Park İstanbul Halkalı fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Hayatpark Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de yükselen Hayat Park Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor.

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları nerede?

Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları geliyor! Yeni proje!

Ünsal Group Başakşehir'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Proje 221 milyon 849 bin 888 TL'ye mal olacak.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 24 saat açık olması planlanıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM geliyor!

Hayat Park Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Hayat Park 3 Paradise AVM 19 ay sonra açılacak. AVM 24 saat açık olacak.

Semt Bahçekent daire satış fiyatları!

Semt Bahçekent daire satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Proje Başakşehir Bahçekent'te, 140 dönümlük Hayat Park projesine komşu olarak yükseliyor...

Hayat Park'ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi!

Emlak Konut ve yüklenici firmaları Cihan İnşaat-Konut Yapı, Dağ Mühendislik, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat ve Suryapı tarafıdan Hayat Park’ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi...

Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı?

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı? Özdilek Park İstanbul yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek Park İstanbul 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

hayat park istanbul daire fiyatları Haberi

hayat park istanbul daire fiyatları

2014 yılı içerisinde teslimlerinin yapılması planlanan Hayat Park İstanbul projesi Atamer İş Ortaklığı ve Baykan Alkan tarafından yükseliyor. Hayat Park İstanbul fiyat listesi bilgisi haberimizde yer alıyor.


İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde konumlandırılan Hayat Park Evlerinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutlar tasarlandı.


Banka kredisi kullanılabilen Halkalı Hayat Park Konutlarında 114 adet daire bulunuyor. Hayat Park İstanbul fiyat listesi bilgisine göre konutlar 210 bin TL ile 460 bin TL arasında değişiyor.


Hayat Park Konutlarının sosyal imkanları arasında, kapalı otopark, fitness center, yüzme havuzu, sauna ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Hayat Park satış ofisi ile 0212 470 4 111 no'lu telefondan irtibata geçebilirsiniz.


Hayat Park İstanbul fiyat listesi:

2+1 daireler 210 bin TL ile 370 bin TL,

3+1 daireler...