29 / 03 / 2024

Hayrünissa Güngör serveti

Hayrünissa Güngör serveti

Hayatının son 16 yılında İsviçre'nin Basel bölgesinde yaşayan Hayrünissa Güngör Sayın 2019'da yaşamını yitirdi. Vefatı sonrasında Basel Şehri Miras Dairesi, Hayrünissa Hanım'ın servetinin varislerini arıyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den Tunceli uyarısı: 7'nin üzerinde deprem bekliyorum!

Prof. Dr. Naci Görür'den Tunceli ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Sosyal Medya Hesabı X'ten paylaşım yapan Güngör Tuncelileri depreme karşı uyardı.

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

OPEC, küresel petrol talebindeki artış öngörüsünü sabit tuttu!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), 2023 yılı için küresel petrol talebine yönelik artış öngörüsünü sabit tutarak günlük 2 milyon 320 bin varil olarak duyurdu.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Güngören 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Hasbahçe Kültür Parkı - Millet Bahçesi Bağlantısının Sağlanması Kapsamında Kaldırılan Sağlık Tesisi Alanına Karşılık Eşdeğer Sağlık Tesisi Alanı Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güngören Belediyesi imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören'de yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Asgari ücretle birlikte gıda ürünleri de zamlandı! Ekmek 5 lira olacak mı?

Asgari ücrete gelen zammın acısı gıda ürünlerine yansıdı. Yapılan son zamların ardından ekmek fiyatlarında da değişiklik oldu. Ekmek fiyatlarına büyük bir zam daha bekleniyor. Sektör temsilcileri, fiyatların 5 TL’ye çıkabileceğini öngörüyor.

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Elvan Güngör tarafından kuruldu.

Güngören'de kentsel dönüşüm için yüzde 97 uzlaşma sağlandı!

Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. Görüşmelerde yüzde 97 uzlaşma sağlandı. 

Hayrünissa Güngör serveti Haberi

Hayrünissa Güngör serveti

İsviçre’nin Basel şehrinde ikamet eden ve geçen yıl Eylül ayında hayatını kaybeden Hayrünissa Güngör Sayın’ın varisleri İsviçre Hükümeti'nce gazete ilanıyla aranıyor.

Hürriyet’te yer alan göre, Bursa’nın Tirilye beldesi nüfusuna kayıtlı olan Hayrünissa Güngör Sayın 89 yaşında vefat etti.

Vefatı sonrasına mirasının kalacağı kişileri bulmak için gazetelere ilan veren Basel Şehri Miras Dairesi, Hayrünissa Hanım’ın öncelikle tüm varislerine, yoksa ebeveynleri olan Hüseyin Avni Sayın ve Nadire Sayın’ın varislerine, onlar da bulunamazsa büyük annesi ve büyük babasının soyundan gelenlere çağrıda bulundu.

Varislerin 4 Şubat 2021 gününe kadar soy kütüğünü kanıtlayan bir belge eşliğinde Basel Şehri Miras Dairesi’ne başvuru yapması gerekiyor. Konu hakkında yapılan yazışmalar Almanca veya İngilizce olarak kabul edilecek.

Sayın 2003'ten beri İsviçre’nin Basel şehrinde ikamet ediyordu.

İşte gazeteye verilen ilan: