19 / 04 / 2024

Hayvan Bakım Merkezi nerede

Hayvan Bakım Merkezi nerede

Türkiye'nin en büyük Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı 4 milyon 240 bin TL’ye mal olacak.

Osmangazi Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde (BAREM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kemerburgaz'daki sahipsiz hayvan bakım evi 4 Nisan'da açılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı, "Kemerburgaz'da inşaat çalışmaları devam eden sahipsiz hayvan bakım evini 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde açmayı planlıyoruz" dedi...

Esenyurt palyatif bakım merkezi açıldı!

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde İstanbul'un ikinci en büyük palyatif bakım merkezi açıldı. Yeni açılan palyatif bakım merkezi 40 yatak kapasitesine sahip.

Bayrampaşa Engelli Bakım Merkezi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi'nin inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

Isparta Yaşlı Bakım Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, kente yeni bir yaşlı bakım merkezi inşa ediyor.

Tepebaşı Yaşam ve Bakım Merkezi için imzalar atıldı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehirli hayırseverlerin işbirliğiyle kente değer katacak yatırımlar hızla artıyor. Bölgede yapımı planlanan Yaşam ve Bakım Merkezi’nin protokolü törenle imzalandı.

Yaşlılar için gündüz bakım merkezi kurulabilecek!

Mevcut uygulamada yalnız engelliler için faaliyet gösteren gündüz bakım merkezi Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile yaşlılar için de kurulabilecek..

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

İnegöl'de Sahipsiz Hayvanlar Bakım Merkezi yapılacak!

İnegöl Belediyesi tarafından Halhalca-Karalar yolu üzerinde projelendirilen Sahipsiz Hayvanlar Bakım Ve Tedavi Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Merkez, mart ayında hizmete girecek.

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Trabzon Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılmakta olan Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

Çanakkale'ye bakım merkezi ve okul inşa ediliyor!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Bakım ve Sosyal Rehabilite Merkezi ile Merkez Turgut Reis Ortaokulu yapım çalışmaları sürüyor.

Hayvan Bakım Merkezi nerede Haberi

Hayvan Bakım Merkezi nerede


Türkiye'nin en büyük Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Vaatlerini bir bir yerine getirdiklerini kaydeden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, merkezle birlikte sokak hayvanlarının doğal yaşam alanında yaşamlarını sürdüreceklerini kaydetti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Çağlayan'da bulunan 84 dönümlük alan üzerine inşa edilmekte olan merkezin yapımına Orman Ve Su İşleri Bakanlığı katkı sağlıyor.


4 milyon 240 bin TL’ye mal olacak merkezin yapımının tamamlanması ile birlikte Çukurçayır Mahallesi'ndeki barınakta bulunan ve geçtiğimiz aylarda meydana gelen heyelan sonucu tahliye edilerek Deliklitaş'ta oluşturulan geçici bakımevinde bakımı sürdürülen hayvanlar, merkeze aktarılarak doğal yaşam alanına kavuşmuş olacak.

Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'nin yapım süresi 600 gün. Merkezin Aralık 2015 tarihine kadar tamamlanması planlanıyor.

Merkez'de barınaklarla birlikte...