18 / 04 / 2024

hayvanlar dinlenme tesisi

hayvanlar dinlenme tesisi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 8 saati aşan mesafede büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için 'dinlenme tesisi' şartı getiriyor. 8 saati aşan büyükbaş ve küçükbaş nakillerinde hayvanlar, bakım ve beslenme için kurulacak istasyonda dinlendirilecek...

Aremsis Holiday Resort için düğmeye basıldı! TMO'nun Hatay'daki eğitim ve dinlenme tesisi otel oluyor!

Antiochia Turizm tarafından Hatay’da inşa edilecek otel projesi resmen başlıyor. 120 oda ve 240 yatak kapasiteli otel projesi için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Deprem fırsatçısına şok! Öyle bir ceza yedi ki...

Ticaret Bakanlığı fahiş fiyat artışı yapan yol üzeri dinlenme tesisi işletmesine toplam 1 milyon 860 bin TL idari para cezası verdi.

Merkez Bankası 178 personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları!

Merkez Bankası 178 personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Naim Talu Eğitim, Seminer ve Dinlenme Tesisi’nde istihdam edilecek personeller için başvuru şartlarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Ankara’ya 30 milyon TL'ye otel yapılacak!

Vilayetler Birliği, Ankara Kızılcahamam'da 30 milyon TL yatırımla termal havuzlu otel ve dinlenme tesisi inşa ettiriyor. 

SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM gündeminde konu oldu..

Türk Kızılayı'ndan dinlenme tesisi inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Kırklareli ili, Merkez ilçesi, Kavaklı köyündeki alanda dinlenme tesisi yaptırılacak. İnşaat ihalesi 5 Aralık'ta gerçekleşecek..

TFF'den Riva'ya otel ve dinlenme tesisi geliyor!

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Tesisleri'nin karşısına yeni bir konaklama birimi yapılacak. 2 ay içerisinde çalışmaların başlayacağı projede 120 odalı otel ve yeni dinlenme tesisi yer alacak.

Aydın Didim'e İLKSAN dinlenme tesisi geliyor!

Didim’de İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı tarafından yaptırılan dinlenme tesislerinin temeli atıldı.

Özdilek'ten Fethiye’ye yeni park ve spor tesisi!

Bursa’nın hayırsever iş adamlarından Hüseyin Özdilek, Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’ne park, pazar yeri, spor tesisi, dinlenme ve oyun alanları kazandıracak.

Dilovası Bayraktepe Dinlenme Tesisi'nde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Bayraktepe’de yapımına devam edilen dinlenme tesisinin çalışmalarına hız verdi. 5 kilometre yürüyüş yoluna yapılan tesis, 87 dönümlük arazi içerisine yapılacak.

Çanakkale'de 5 milyon 300 bin TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mülkiyeti Çan Belediyesi'ne ait olan imar durumlarına göre üçü arsa ve biri LPG ve dinlenme tesisi olarak kullanılan 4 gayrimenkul 5 milyon 300 bin TL bedelle ihale ediliyor.

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.

Çanakkale Çan'da 2.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çan Belediye Başkanlığı, Çanakalle İli Çan İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Üzerinde akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi bulunan gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

hayvanlar dinlenme tesisi Haberi

hayvanlar dinlenme tesisi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Avrupa Birliği'nde de uygulanan yol üstü hayvan oteli uygulamasına geçiyor. Hazırlanan 'Hayvanların Nakilleri Sırasında Refahı ve Korunması Yönetmelik Taslağa' göre, 8 saati aşan büyükbaş ve küçükbaş nakillerinde hayvanlar, bakım ve beslenme için kurulacak istasyonda dinlendirilecek. 


Rapor zorunluluğu var 

Gelecek yıl başlayacak uygulamaya göre 8 saati aşan uzun yolculuklarda hayvanlar araçtan indirilip dinlendirildikten sonra yolculuğa devam edebilecek. Yine bu nakiller için yolculuk kütüğü ve yolculuk kütüğünde nakil planı, çıkış-varış yeri, nakliyat şirketi beyanı ve karşılaşılan olağandışı olaylara ilişkin raporlar tutulması zorunlu hale gelecek. 


Özel sektör de açacak 

Taslak düzenlemeyi görüşe açan Bakanlık, sığır cinsi, koyun ve keçi türü, evcil tek tırnaklılar gibi hayvanlar için 'otel' dönemini başlatmış olacak. Bu dinlenme istasyonları hem özel sektör hem de kamu eliyle kurulabilecek. 


OCAK...