24 / 04 / 2024

HD İskender avm

HD İskender avm

Yeme içme dışında, gayrimenkul konusunda da projelerimiz var. Bunlardan sonuncusu bir AVM projesi. Sultanbeyli'de kaba inşaat aşamasında olan bu AVM, 145 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip...

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğa Yiğit tarafından kuruldu.

Awox A2058US 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Android Smart LED TV en uygun nerede satılıyor?

Elektronik eşya sektöründe son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Awox, yine çok konuşulacak bir TV üretti. A2058US 147 Ekran 4K Ultra HD Android Smart LED TV’yi üreten Avox, ürünü oldukça cazip fiyatlara satışa çıkardı.

Philips, 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’nin satışına başladı!

Günümüzde TV izlemeyi adeta şölen haline getiren LED TV’ler son dönemlerin en popüler elektronik cihazlarından biri oldu. Philips de bu konuda dev bir adım atarak 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’yi üreterek satışa çıkardı.

Philips 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’nin fiyatı açıklandı!

Philips’ten evde sinema keyfi yaşamak isteyenler için güzel bir haber geldi. Philips, 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’yi satışa çıkardığını açıkladı.

Yapay zeka destekli Onvo OV43250 43 inç 109 Ekran Full HD Android Smart LED TV satışa çıktı!

Son dönemlerde elektronik cihazlarda adını sıkça duyuran Onvo, TV konusunda dev bir adım attı. OV43250 43 inç 109 Ekran Full HD Android Smart LED TV’yi üreten Onvo, bu ürünü oldukça uygun fiyatla satışa çıkardı.

Regal 58R754U 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV görücüye çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı...

Beyaz eşyada olduğu kadar smart TV’de de oldukça iddialı bir konumda olan Regal son teknolojik özelliklerle donattığı yeni televizyonunu tanıttı. Regal, 58R754U 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV ile oldukça göz doldurdu.

Bir milyar renk tonuna sahip Samsung 75Q60C 75 inç 189 ekran 4K ultra hd smart QLED TV’de fiyatlar güncellendi!

Dünyanın en büyük teknolojik cihaz üreticilerinden Samsung, son teknolojik özelliklerle donattığı yeni televizyonunu üretti. Samsung, 75Q60C 75 inç 189 ekran 4K ultra hd smart QLED TV’yi satışa çıkardı.

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Güncelleme ile WhatsApp'tan HD Fotoğraf Göndermek Artık Mümkün!

WhatsApp kullanıcıları için sevindirici bir haber var! Son gelen bilgilere göre, iOS ve Android beta sürümlerinde WhatsApp kullanıcılarına HD fotoğraf gönderme imkanı sunuluyor. WABetaInfo'nun iddiasına göre, bu özellik bazı beta tester'lara sunulmaya başlanmış durumda.

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Murat Demirli tarafından kuruldu.

Çeyiz düzeceklere efsane kampanya! 6.999 TL değerindeki 43 Full HD TV Beko'dan size hediye! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Beko'dan 4’lü Çeyiz Seti alışverişine özel, 6.999 TL değerinde Robo-X™ Robot Süpürge veya 43” Full HD TV hediye kampanyası sizlerle buluşuyor.

Grundig HD 4880 İyonlu Saç Kurutma Makinesi en ucuz nereden alınır? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

İyon özelliği ile elektriklenip kabarmayan, daha parlak ve bakımlı bir görünüm sağlayan Grundig HD 4880 Saç Kurutma Makinesi, saçları yıpratmadan kurutur. Peki Grundig saç kurutma makinesi ne kadar, özellikleri ne? İşte detaylar.

HD İskender avm Haberi

HD İskender avm

Ankara'da doğan ve yeni markalarla büyüyerek 120 milyon TL ciroya ulaşan HD Group'un öyküsünü HD Group Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ anlatıyor... 


Babam Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Ama eğitim aldığı sahada değil, başka alanlarda çalıştı hep. Avukatlık dışında emlak, kuyumculuk, meyve suyu dağıtımı işlerini denedi. Sonunda gayrimenkulde karar kıldı. 1995'te Çetin Emeç Bulvarı'ndaki arsası üzerine iş merkezi yatırımı yaptı. İş merkezinin giriş katını nasıl değerlendirebileceğini düşünürken, aklına yeme içme sektörü geldi. İskender kebabın çok sevilmesinden yola çıkarak, 700 metrekarelik alanda iskenderci açtı. Kendi isminin baş harfleri (Hakan Demirağ - HD) ile açtığı mekan, kısa sürede ilgi gördü. 



Önce iki sonra da üç katta birden hizmet vermeye başladı. AVMlerin sayısının artmasıyla 1999'da Ankamall AVM'de ilk şubeyi açtı. Şirketin büyümesi böyle başladı....