24 / 04 / 2024

heimtextil fuarı almanya

heimtextil fuarı almanya

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük ev tekstili fuarı olarak kabul edilen Heimtextil Fuarı'nın ikinci gününde, dünyanın önde gelen tekstil ve ev tekstili üreticileri yeni ürünlerini pazarlama imkanı buluyor...

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Mertinox Yapı Malzemeleri Almanya yolcusu!

Bahaş Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Mertinox Yapı Malzemeleri 11-15 Mart tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek olan Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı'nda son teknoloji ürünlerininin tanıtımını yapacak. 

Evim Türkiye Fuarı'nın ikincisi Haziran'da!

İlki tam not alan Evim Türkiye Fuarı’nın ikincisi gerçekleştiriliyor. Haziran ayında Almanya’nın Essen kentinde yapılacak fuar için çalışmalar başladı.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Evim Türkiye Fuarı gurbetçinin ev hasretini bitirdi!

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı 400 milyon liralık satış bağlantısı yapılmasını sağlarken, yurt dışında yaşayan Türklere büyük fırsatlar sundu.

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

Evim Türkiye Fuarı’ndan sektöre 500 milyon lira destek!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı yoğun ilgi gördü. Fuara katılan firmalar ilgiden, satışlardan ve satış bağlantılarından çok memnun olduklarını belirtti.

Ünlü isimlerden Evim Türkiye Fuarı'na büyük ilgi!

Almanya’da başlayan Evim Türkiye Fuarı geniş bir katılımla devam ediyor. Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları ve yabancılar ile gayrimenkul firmalarını buluşturan fuarda ön satış sözleşmeleri gerçekleştiriliyor.

DAP Yapı’nın Almanya’daki fuara özel kampanyaları büyük ilgi gördü!

8 Şubat’ta Almanya’nın Düsseldorf kentinde başlayan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda boy gösteren Dap Yapı yoğun ilgi ile karşılaştı...

Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Türkiye’nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının katılımıyla Almanya’da başladı...

heimtextil fuarı almanya Haberi

heimtextil fuarı almanya


Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük ev tekstili fuarı olarak kabul edilen Heimtextil Fuarı'nın ikinci gününde, dünyanın önde gelen tekstil ve ev tekstili üreticileri yeni ürünlerini pazarlama imkanı buluyor. 61 ülkeden 2 bin 718 firmanın stant açtığı Heimtextil Fuarı'nda Türkiye 164 firmayla temsil ediliyor.


Fuara katılan Denizli İhracatçılar Birliği (DİB) Başkanı Süleyman Kocasert, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yirmi yıldır bu fuara katıldığını söyleyerek, "Artık ürettiğimiz her şeyi getirip burada pazarlamaya çalışmıyoruz, hikayesi olan ürünlerle farklı kulvarlarda yol alıyoruz. 2023 hedeflerine ulaşmak için inovatif ürünler üretmeliyiz" dedi. DİB Başkanı Kocasert, "Avrupalı üreticilerle yarışıyoruz, insanlarımızın yüzü gülüyor, burdan Bereketli kazançlarla döneceğiz" dedi.


Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer ise Denizli'nin katma değeri yüksek ürünlerle Heimtextil Fuarı'nda görücüye çıktığını ifade ederek,...