28 / 03 / 2024

Evim Türkiye Fuarı'nın ikincisi Haziran'da!

Evim Türkiye Fuarı'nın ikincisi Haziran'da!

İlki tam not alan Evim Türkiye Fuarı’nın ikincisi gerçekleştiriliyor. Haziran ayında Almanya’nın Essen kentinde yapılacak fuar için çalışmalar başladı.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Almanya’da gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın ilki, hem gayrimenkul sektörü temsilcilerinden hem de ziyaretçilerden tam not alınca 2. fuarın hazırlıkları şimdiden başladı. Posta'da yer alan habere göre, ilki Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlenen fuarın ikincisi, haziranda Essen şehrinde yapılacak.

ZİYARETÇİLER İSTEDİ

Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık ortaklığıyla gerçekleştirilen fuara, yoğun ilgi gösterilmiş, kapıda uzun kuyruklar oluşmuştu. Fuarda sıcak satış da yapıldı. Hem firmalar hem de Avrupa’da yaşayan Türkler yeni fuarların gerçekleştirilmesini talep edince çalışmalar başladı. Yapılacak olan ikinci fuara, ilkinden daha fazla firmanın ve ziyaretçinin katılması bekleniyor.

 

Evim Türkiye Fuarı nın ikincisi Haziran da!

BAKANLIKTAN KATKI

Evim Türkiye markasıyla yapılan ilk fuarın yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ikinci fuara da destek verdiklerini belirtti. Hem firmaların hem de ziyaretçilerin fuardan mutlu döndüğünü dile getiren Bakan Kurum, “Evim Türkiye Fuarı ile hem Almanya’daki vatandaşlarımız memleketlerinden ev sahibi oldu hem de kârlı bir yatırım yaptılar. Satışlar iç piyasada canlanma yarattı” diye konuştu.

YOĞUN TALEP

8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf şehrinde gerçekleştirilen  Evim Türkiye Fuarı’nın beklentinin de üzerinde bir katılımla gerçekleştiğini söyleyen Demirören Medya Gazete Reklam Grup Başkanı Gürcan Korkmaz, “Almanya Essen’de haziran ayında gerçekleşecek fuara, şimdiden kayıt yaptıran firmalar var” diye konuştu. Korkmaz, Evim Türkiye markasıyla farklı Avrupa kentlerinde de yer alacaklarını belirtti.

 

Evim Türkiye Fuarı nın ikincisi Haziran da!

İLK VE TEK FUAR

İSTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, “Türk fuar şirketinin yurt dışında düzenlediği, sadece Türk firmalarının katıldığı ve ziyaretçisi Türk olan ilk ve tek fuara imza attık. fuara katılımın çok yüksek olması yer seçimimizin ne kadar doğru olduğu konusunda bizi haklı çıkardı. Bir sonraki organizasyonumuzu da aynı bölgede yapmaya karar verdik. Haziranda Essen’de gerçekleşecek fuarımıza yine yoğun katılım bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HIZLI VE GÜVENLİ

Bakan Murat Kurum, fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşları ikinci Evim Türkiye fuarı’na davet etti. Yurt dışında yaşayan Türklerin güvenli ve daha hızlı gayrimenkul satın alabilmesi için 12 ülkeye tapu ve kadastro temsilcilikleri de açılacağını söyleyen Bakan Kurum, ilk temsilciliğin ise Berlin’de açıldığını ifade etti.

Konut satışlarına Evim Türkiye dopingi!

Gurbetçiler 400 milyon liralık gayrimenkul aldı!


 


Geri Dön