24 / 04 / 2024

helenium wings konutları

helenium wings konutları

Kurtköy'de yer alan Helenium Wings projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Helenlum Wlngs'te konutların yüzde 40'ı satıldı!

İstanbul Kurtyköy'de Başarır İnşaat tarafından hayata geçirilen konut projesi Helenium Wings'in yüzde 40'ı satıldı.

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Kartal Wings Konutları 2017 fiyatları!

Kartal Wings projesi Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Wings Kartal Evleri satılık daire fiyatları!

1+1'den 5+2 lofta kadar geniş konut yelpazesine sahip Wings Kartal Konutları 2020 yılında teslim edilecek. Proje İstanbul Kartal'da yükseliyor...

Kartal Wings Konutları ev fiyatları!

Ön talep toplanan Kartal Wings projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirildi. Projede teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı!

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 5 blok halinde inşa edilen projede 357 daire ve 27 dükkan yer alıyor.

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?

Başarır Helenium Boutique satılık!

Başarır Helenium Boutique satılık konut fiyatları 195 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların alanları minimum 65 metrekare, maksimum ise 191 metrekare olarak belirlendi.

Kurtköy Helenium Boutique satılık!

Kurtköy Helenium Boutique satılık konutların büyüklükleri minimum 65 metrekare, maksimum 191 metrekare şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Kurtköy'de inşa ediliyor.

Kurtköy Helenium Boutique Konutları!

Kurtköy Helenium Boutique Konutları 'nın ödeme koşulları kapsamında yüzde 35 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel için 24 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor.

Helenium Boutique Evleri ulaşım!

Helenium Boutique Evleri ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Satış süreci devam eden projede yer alan konutlar 195 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Helenium Butik ev fiyatları!

Helenium Butik Rezidans'ta yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 6 bin metrekare alanda yükseliyor. İşte Helenium Butik ev fiyatları...

Helenium Boutique Konutları nerede?

Toplam 148 tane konut ve 24 tane mağazadan oluşan Helenium Boutique Kurtköy Rezidans 'ta daireler 195 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Helenium Boutique Konutları nerede?

helenium wings konutları Haberi

helenium wings konutları


Helenium Wings nerede? Havadan videosu için...