20 / 04 / 2024

Hıdırlıktepe kentsel dönüşüm projesi 2014

Hıdırlıktepe kentsel dönüşüm projesi 2014

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından, Hıdırlıktepe, Atıfbey, İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi alanında kalan metruk yapılar bugün Resmi Gazete'de ilana çıkarıldı...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşümü hızlandırmalıyız!

GYODER, '1-7 Mart Deprem Haftası' dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmalıyız" dedi...

Kentsel dönüşüm 2020'de hızlanacak!

2019'da yeni proje yerine, mevcut yarım kalmış projeleri bitirmeye odaklanan gayrimenkul geliştiricileri, 2020’de yenileme projelerine ağırlık verecek. Kentsel dönüşüm desteklerinin arttırılmasını bekleyen üretici, müteahhitlik yasasının devreye girmesinin de dönüşüme hız kazandıracağını belirtti...

Keçiören'de kentsel dönüşüm hızla ilerliyor!

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Kanuni Mahallesi’nde ve Yükseltepe Çorum Caddesi güzergahında planlanan kentsel dönüşüm ve çevre temizliği çalışmaları hız kesmeden sürüyor. 

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 120 daireli 5 ayrı bina yıkıldı.

Kentsel dönüşüm projeleri hızlandırılmalı!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. Atalay, projelerin hızlandırılması gerektiğini ve devlet desteğine ihtiyaç olduğunu açıkladı.

Altındağ Örnek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hazırlığı!

Türkiye’de kentsel dönüşümün acilen birçok yerde yapılması gerektiğini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Altındağ Örnek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hazırlığının başladığını belirtti.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz bugünkü yazısında Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran'la Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendi. İşte o yazısı.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu döneminde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı.

Bakanlık desteği ile kentsel dönüşüm hızlanacak!

İnşaat sektör temsilcileri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca binasını dönüştürmek isteyenlere kredi verilmesinin kentsel dönüşümü ciddi anlamda hızlandıracağı, sektöre hareket getireceği ve istihdamı artıracağı görüşünde.

Depreme karşı kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanmalı!

Mehmet Özhaseki, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Özhaseki, olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması gerektiğini belirterek, "Yoksa bizi zor günler bekliyor. Bu işin iktidar partisi yok, muhalefet partisi yok. Deprem geldiğinde

Hıdırlıktepe kentsel dönüşüm projesi 2014 Haberi

Hıdırlıktepe kentsel dönüşüm projesi 2014


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığından:


Hıdırlıktepe, Atıfbey, İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 11.09.2012 tarih ve 1400 sayılı kararı ile 6306 sayılı yasa kapsamında riskli alan olarak belirlendiği, 6306 sayılı “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun” kapsamında Bakanlar Kurulu’nun 17.12.2012 tarih ve 4088 sayılı kararı ile Riskli Alan ilan edilen bölge içerisinde kalmakta olan metruk yapıların 3194 sayılı kanunun 39. Maddesi ile 5216 sayılı kanunun 7. Maddesinin (z) bendine istinaden alandan kaldırılması Ankara Büyükşehir Belediye Encümeninin 16.10.2014 tarih ve 2713/5811 sayılı kararı ile onaylanmıştır. 21.10.2014 tarihinde mesai başlangıcında ilanına çıkarılmıştır.

İlgililere ilanen duyurulur.

Metruk Yapılar:


NO: 1 

ANALİZ NO: 43

SAHİBİ: GAZANFER DOĞU VE İŞT.

BİNA ADRESİ: HACIBAYRAM MAH. UZUNYOL SOK. NO:41-B ALTINDAĞ-ANKARA


NO: 2

ANALİZ NO: 102

SAHİBİ: MALİK...