28 / 03 / 2024

Hikmet Türkmen

Hikmet Türkmen

The Grup Enerji İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hikmet Türkmen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Giyimkent Sitesi'nde kuruldu.

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Dolar 6 aydan kısa sürede 30 TL olacak! Duyan şok geçirdi! Hemen siz de tıklayıp öğrenin!

Ekonomist Dr. Nedim Türkmen, Sözcü TV'de yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ekonomik durumunu değerlendirdi ve doların 29-30 lira bandına geleceği öngörüsünde bulundu. İşte ayrıntılar...

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Türkmen tarafından kuruldu.

Son haber! Vergi affının detayları belli oldu! İşte merak edilen tüm yanıtlar

Devletin tahsil edemediği 2 trilyon liraya yakın alacağı için vergi affı geliyor. Son 6 yılda 5 vergi affı çıktığını ve toplamda 210 milyar lira tahsilat yapıldığını kaydeden Vergi Uzmanı Nedim Türkmen, son af ile 250 milyar lira tahsilat yapılabileceğini kaydetti.

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Değerli Konut Vergisi'nin 2 yılda bütçeye katkısı 3.5 milyon dolar oldu! Vergi kaldırılacak mı?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, bugünkü köşesinde Değerli Konut Vergisi'ni kaleme aldı. Türkmen, Değerli Konut Vergisi'nin kaldırılması gerektiğini dile getirdi. İşte o yazı...

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adem Türkmen tarafından kuruldu.

Akaryakıt fiyatları ne olacak? Benzin, motorin ve LPG fiyatları düşecek mi? 

Vergi Uzmanı ve Sözcü yazarı Dr. Nedim Türkmen, vergi indirimi yapılmadan akaryakıt fiyatlarıda indirimin olmayacağını belirtirken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, akaryakıtta ilave indirimlerin beklendiğini dile getirdi....

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmet Sarykmuradov tarafından kuruldu.

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Türkmen bölgelerinin imarı için 10 milyar Irak dinarı ayrıldı!

ITC Milletvekili Erşat Salihi yaptığı açıklamada 2021 mali bütçesinden Türkmen bölgeleri için 6 milyon dolar ayrıldığını belirtti.

Hikmet Türkmen Haberi

Hikmet Türkmen

The Grup Enerji İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hikmet Türkmen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de kuruldu. 


The Grup Enerji İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması,  elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak 2-  Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazınım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. 3- Elektrik ve ısı santralleri için kömür hazırlama, kömür yıkama, kireç hazırlama, filtre ve desülfirizasyon sistem ve ünitelerinin imalatını,...