26 / 04 / 2024

Hilltown AVM leed gold sertifikası

Hilltown AVM leed gold sertifikası

İstanbul Anadolu Yakası’nda yer alan Hilltown AVM, yeşil bina sertifikasına sahip ilk AVM oldu.

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi açıldı!

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Altınyıldız Classics Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı!

Altınyıldız Classics, Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı. Altınyıldız Classics, yeni konseptiyle hizmet verecek.

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…

MediaMarkt yeni mağazasını İzmir'de açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırım yapmaya devam ediyor. MediaMarkt, mağazalarına bir yenisini ekleyerek İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı…

Hilltown AVM yeşil bina sertifikasına sahip ilk AVM oldu!

İstanbul Anadolu Yakası’nda yer alan Hilltown AVM, yeşil bina sertifikasına sahip ilk AVM oldu.

Hilltown AVM'yi 3 günde 200 bin kişi ziyaret etti!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İstanbul Küçükyalı’da inşa edilen Hilltown Alışveriş Merkezi’nin açılış konserleri kapsamında çok sayıda ünlü isim sahne aldı. Alışveriş merkezi ilk üç gününde yoğun ilgi gördü...

Hilltown AVM bugün açılıyor!

Rönesans Gayrimenkul'ün 250 milyon avroluk yatırımla hayata geçirdiği Hilltown AVM bugün açılıyor.

Hilltown AVM 27 Ekim'de açılıyor!

Rönesans Gayrimenkul’ün Küçükyalı’da inşa ettiği  Hilltown Alışveriş Merkezi 3 gün 3 gece sürecek görkemli şov ve konserlerle ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

Rönesans'tan Hilltown AVM'ye 250 milyon avroluk yatırım!

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, Hilltown alışveriş merkezine 250 milyon avroluk yatırım yaptıklarını açıkladı. 27 Ekim Cuma günü kapılarını açacak AVM İstanbul Küçükyalı'da inşa edildi. 

Küçükyalı Hilltown AVM Eylül'de açılacak!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Küçükyalı'da inşa ettiği Hilltown Alışveriş Merkezi, eylül ayında faaliyet göstermeye başlayacak.

Savranoğlu Grup'un projesi İzmirpark AVM açılıyor!

Savranoğlu Grup, Eşrefpaşa Yağhaneler'de 60 milyon dolara tamamladığı İzmirpark AVM'yi 23 Ocak'ta açıyor. Toplamda 500 kişiye iş imkanı sağlayacak AVM, sahip olduğu enerji verimlili sistemleri ile LEED Sertifikası'nı almaya aday.

Torium AVM'ye bisikletle gel, duşunu al!

Torunlar GYO'nun ilk AVM projesi olan Toruim Alışveriş Merkezi,  LEED sertifikasını Türkiye 'de almaya hak kazanan ilk alışveriş merkezi oldu. Töreni, www.havadanemlakvideo.com ekibi izledi ve kaydetti... İşte törenden görüntüler...

Torium AVM, Türkiye'nin ilk LEED sertifikalı AVM'si oldu!

Torunlar GYO 'nun İstanbul 'daki ilk AVM yatırımı Torium, dünyanın en önemli yeşil bina sertifikalarından biri olarak kabul edilen “LEED ” Sertifikası 'nı Türkiye 'de almaya hak kazanan ilk alışveriş merkezi oldu

Hilltown AVM leed gold sertifikası Haberi

Hilltown AVM leed gold sertifikası


İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni gözdesi ve yaşam merkezi olan Hilltown AVM, USGB tarafından geliştirilen Leed Gold Sertifikasını almaya hak kazanan ilk alışveriş merkezi oldu. 

Türkiye genelinde yedi ilde dokuz AVM ile faaliyetlerini sürdüren Rönesans Gayrimenkul’ün 2017'de hayata geçirdiği Hilltown, sertifika kapsamında enerji verimliliği, sürdürülebilirlik ve çevreye saygı gibi konularda proje ve inşaat aşamalarında değerlendirildi.

Rönesans Gayrimenkul, Hilltown ile AVM kategorisinde bu prestijli sertifikaya ilk kez, Türkiye genelindeki projeleri ile toplamda beşinci kez ulaştı. Dünyanın en prestijli yeşil bina sertifikalarından olan Leed Gold Sertifikası, enerji ve çevre dostu uygulama sistemlerini aynı çatı altında birleştirme ve yeşil binaların derecelendirilmesi için Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından oluşturuldu.