20 / 04 / 2024

Hilti Türkiye great place to workten ödül mü aldı

Hilti Türkiye great place to workten ödül mü aldı

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Hilti Türkiye'den 'Galata Kulesi' açıklaması!

Dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumundan bulunan Hilti Türkiye, Galata Kulesi restorasyon çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Hilti, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016'da 4. oldu!

İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu.

Hilti Türkiye mağaza sayısını ikiye katlıyor!

Global inşaat endüstrisinin jenerik markası Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. Üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, “Hilti Center" mağazalarının sayısını dokuza çıkardı.

Hilti Türkiye'den 3 yeni mağaza!

Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. İzmir, Malatya ve Konya’da üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, böylelikle “Hilti Center” adı verilen mağazalarının sayısını dokuza çıkardı

Sebastian Barth, Hilti Türkiye'nin Genel Müdürü oldu!

İnşaat el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti bünyesinde 6 yıl boyunca farklı bölgelerde yönetici olarak görev yapan Sebastian Barth, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs konumunda olan Hilti Türkiye’nin Yeni Genel Müdürü oldu.

Hilti Türkiye’den 'liderlik engel tanımaz' mesajı!

“Türkiye’nin En İyi 3. İşvereni” seçilen Hilti Türkiye, 2016 yılı strateji, hedef ve planlarına projektör tuttuğu “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu, “Liderlik Engel Tanımaz” temasıyla Antalya Ela Quality Resort Hotel’de gerçekleştirdi

Hilti Türkiye, Yangın ve Güvenlik Sempozyumu'na katıldı!

Hilti’nin Türkiye operasyonu Hilti Türkiye, pasif yangın durdurucu ürünleriyle TÜYAK 2015 Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi’ne katıldı. Hilti, Ar-Ge harikası pasif yangın durdurucu ürünlerini tanıttı ve sergiledi.

Hilti’nin yeni ürünü Türkiye pazarında!

Global inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler ile yüksek katma değer sağlayan jenerik marka Hilti’nin yeni ürünlerinden Hilti DX 2 Barutlu Çivi Çakma Tabancası artık Türkiye pazarında.

Türkiye'de C2 belgeli dübel zorunlu olmalı!

İnşaat el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, ülke tarihinin en acı olaylarından biri olan 17 Ağustos 1999 depreminin 16. yıldönümü kapsamında “Türkiye’de Deprem Gerçeği ve Yapı Güvenliği" konusuna dikkat çekti.

Hilti Türkiye basın toplantısı 12 Ağustos'ta!

Hilti Türkiye, Türkiye'de Deprem Gerçeği ve Yapı Güvenliği basın toplantısı 12 Ağustos Çarşamba günü 09.30-12.30 saatleri arasında Çırağan Oteli’nde gerçekleştirilecek.

Hilti Türkiye great place to workten ödül mü aldı Haberi

Hilti Türkiye great place to workten ödül mü aldı

İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Çalışan odaklı yönetim anlayışının yansıması olarak mutlu bir ekiple yoluna devam eden Hilti Türkiye, bu ödülle Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.


İnşaat ve el aletleri sektöründe hizmet veren Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü’nün, dünyanın en prestijli araştırmaları arasında yer alan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 4. sırada yer aldı. 50-500 çalışan sayısı kategorisinde geçtiğimiz yıl 3. sırada yer alan Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olarak farkını yine ortaya koydu. Ekonomiye yarattığı katma değerin yanı sıra insan kaynakları...