16 / 04 / 2024

hilton yeni oteli nerede

hilton yeni oteli nerede

Hilton Worldwide ile anlaşma imzalayan Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti...

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri 13 milyar TL'yi aştı!

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Divan Çankaya Mart'ta açılıyor!

Divan Grup, Çankaya'daki yeni oteli için imza attı. Otel 2022 Mart itibari ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

Yeni Gimat GYO Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar?

Yeni Gimat GYO Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli gayrimenkullerine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Beyoğlu'ndaki Hilton Garden Inn Oteli’nin imar planı iptal edildi!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Sütlüce Mahallesi’ndeki inşaatı sırasında etrafında yer alan binalara verdiği zararla tartışmalara sebep olan Hilton Garden Inn Oteli’nin parseliyle ilgili imar planı değişikliği yargı tarafından iptal edildi. 

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

Park Dedeman Kastamonu açıldı!

Dedeman Hotels - Resorts International’ın en yeni oteli olan “Park Dedeman Kastamonu” hizmete açıldı. 

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Hilton Türkiye'de 2021’de 100 oteli geçecek!

Kovid-19 salgınına rağmen 2020’de 10 yeni otel anlaşmasına imza atan Hilton Türkiye, 2021’de hedef yükseltti. Türkiye’nin en cazip pazar olduğunu kaydeden Hilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Temel, “Otel sayımızı 100’ün üzerine taşıyacağız” dedi

Hilton'dan 3 yeni Hampton by Hilton tesisi!

Türkiye'deki portföyüne üç yeni Hampton by Hilton tesisi ekleyen Hilton (NYSE: HLT), bu yılki çarpıcı büyümesine devam ediyor.

Torunlar GYO'dan 'Hilton Mall of İstanbul Oteli' açıklaması!

Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Torunlar GYO, yeni oteli hakkında açıklama yaptı...

hilton yeni oteli nerede Haberi

hilton yeni oteli nerede

Hilton Worldwide ile anlaşma imzalayan Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti.


Ever Group, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton VVorldvvide ile Türkiye'deki 50. Hilton otelini Kocaeli'nde açmaya hazırlanıyor. Şehrin ilk ve tek karma projesi Symbol 262 bünyesinde Hampton by Hilton markasıyla hizmet verecek otel 2015'te açılacak. 


Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti. 


Artan nüfusu ve ekonomik gelişimine paralel Kocaeli'nde yapımına başlanan proje yer almaktan son derece mudu olduklarını kaydeden Ersü "Kavanlar inşaat tarafından Körfez bölgesinde alışveriş merkezi, hastane ile birlikte karma hizmet olarak projelendirilen otelimiz Hampton by Hilton...