28 / 03 / 2024

Hilton Türkiye'deki 50. otelini Kocaeli'nde açılacak!

Hilton Türkiye'deki 50. otelini Kocaeli'nde açılacak!

Hilton Worldwide ile anlaşma imzalayan Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti...



Hilton Worldwide ile anlaşma imzalayan Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti.


Ever Group, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton VVorldvvide ile Türkiye'deki 50. Hilton otelini Kocaeli'nde açmaya hazırlanıyor. Şehrin ilk ve tek karma projesi Symbol 262 bünyesinde Hampton by Hilton markasıyla hizmet verecek otel 2015'te açılacak. 


Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti. 


Artan nüfusu ve ekonomik gelişimine paralel Kocaeli'nde yapımına başlanan proje yer almaktan son derece mudu olduklarını kaydeden Ersü "Kavanlar inşaat tarafından Körfez bölgesinde alışveriş merkezi, hastane ile birlikte karma hizmet olarak projelendirilen otelimiz Hampton by Hilton 204 odalı olacak. Sunduğu sosyal imkanların yanı sıra 4 toplantı salonuna da sahip olan Hampton by Hilton şehrin turizm alanındaki yeni cazibe merkezi olarak öne çıkacak. Hilton markasının Kocaeli'ne kazandıracağı ekonomik katkının yanı sıra Hampton by Hilton'un bölgedeki ve kente gelen işadamı ve sanayicilerin buluşma adresi olacak. Ever Grup olarak hedefimiz, Anadolu'da nitelikli otel ihtiyacının farkmdalığı ile 10 yıl içinde 33 otel ve 5000 odaya ulaşmaktır.  İzmir  ve İstanbul'dan sonra Hilton VVorldvvide ile birlikte Kocaeli'nde turizm alanında fark yaratacağız. Otel sahibi olmak isteyen veya var olan binalannı otele çevirmek isteyen gruplarla markalar arasında çözüm ortağı olmaya devam ediyoruz" dedi Hilton VVordvvide Türkiye Geliştirme Direktörü Poğda Demircan ise konu ile ilgili olarak şöyle dedi: "Türk Sanayi'sinin lokomitifi olan Kocaeli'ye nihayet adım atıyor olmak bizi çok memnun ediyor.


Seyahat eden profesyoneller ve tatilciler için ideal bir seçim olan Hampton by Hilton markamızın, son yılların en başarılı karma projelerinden birisi olan Symbol 262 bünyesinde yer alacak olması bizi heyecanlandırıyor. Ever Group ile imzaladığımız Franchise Anlaşması ile ülkedeki Hilton Worldwide otellerinin sayısı 50'ye ulaşırken, çok önemli bir kilometre taşını daha aşmış olmanın gururunu yaşıyoruz. 


Ever Group gibi profesyonel bir otel işletme firması ile birlikte çalışacak olmaktan dolayı memnuniyet duyuyor, başka projelerde de birlikte yer almayı ümit ediyoruz." Çoklu bir yapıda inşa edilecek olan Symbol 262, birçok mağaza ve r&storanın bulunduğu AVM'nin yanı sıra, otel, hastane vâ ilin ilk kongre merkezini tek çatı altında buluşturacak. 

Symbol 262'deHilton VVorldvvide çatısı altındaki Hampton by Hilton markasının yanı sıra Medicalpark Grubu Medicalpark Kocaeli Hastanesi'yle yer alacak.Toplam 185.000 metrekare inşaat alanına sahip Symbol 262 projesinin 62,000 metrekaresinde Turkmall tarafından işletilecek olan alışveriş merkezi, 43,000 metrekaresinde Medicalpark Kocaeli Hastanesi, 12,000 metrekaresinde Hampton by Hilton Oteli, 5,000 metrekaresinde ise toplam 3 salondan oluşan 1650 kişilik kongre merkezi olacak. 


Hürses Gazetesi 


Geri Dön