26 / 04 / 2024

hindistanda 12 katlı bina çöktü

hindistanda 12 katlı bina çöktü

Hindistan'ın Chennai şehrinde inşaat halindeki 12 katlı binanın çökmesi sonucu en az 11 kişi hayatını kaybetti. Yaklaşık 300 kişilik kurtarma ekibinin müdahalesiyle enkazdan 20 kişi sağ kurtarıldı...

Altın'da zirveye çıkıyoruz! Şubat ayı ithalatı dudak uçuklattı

Türkiye ekonomisi geçtiğimiz aydan itibaren bir senelik zamanda 55.4 milyar dolar cari açığa sebep oldu. Son 10 senenin rekor cari açığında altın ithalatının şubat ayında geçen senenin  ayına göre tahminen 12 katlık bir yükselişle 4.4 tondan 57.4 tona yükseldi.

İsrail, Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için 730 yeni konut inşa edecek!

İsrail makamlarının işgal altında olan Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için yükselecek olan 12 katlı 14 bina kapsamında toplamda 730 yeni konutun inşasını onayladığı belirtildi.

ABD'de felaket! Florida'da 12 katlı bina çöktü!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan 12 katlı bir bina çöktü. Çöken binanın enkazında çok sayıda yaralı olduğu düşünülüyor.

Samsun İlkadım Belediyesi'nden 12.5 milyon TL'ye satılık 4 katlı bina!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı tarafından Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bina 12 milyon 500 bin TL'ye kapalı teklif ve açık artırma usulü ile satılacak. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Arnavutluk'ta depremde hasar gören bina patlayıcı ile yıkıldı!

Bölge Koruma Milli Müfettişliği (IKMT) tarafından, Arnavutluk Dıraç'ta 26 Kasım 2019'ta meydana gelen depremde ağır hasar alan ve yaşanamaz ilan edilen 12 katlık bina patlayıcıyla yıkıldı.

Antalya'daki 12 blokluk 11 katlı rezidans inşaatı durduruldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat takip ettiği ve Akdeniz’in en büyük camisi olan Akdeniz Üniversitesi Camii’nin önünde ve Akdeniz Üniversitesi’nin giriş kapısının yanında konumlanan 12 blokluk 11 katlı rezidansın inşaatı durdu mu?

Van'daki 12 milyon TL'lik katlı otopark atıl durumda!

Van Belediyesi Başkanı Bekir Kaya tarafından 12 milyon TL harcanarak, yapımına başlanan katlı otopark projesi atıl durumda kaldı.

Ordu’da yıkılan binaların benzeri Samsun’da çıktı!

Ordu'da kıyı kenar çizgisi ihlal edilerek inşa edilen 12 katlı 3 bloktan oluşan binaların yıkılmasından sonra benzer bir haber de Samsun'dan geldi.

Ankara'daki 12 katlı bina uzman erbaş orduevine dönüştürülüyor!

Milli Savunma Bakanlığınca, uzman erbaşların sosyal tesis imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar çerçevesinde Ankara, İstanbul ve İzmir'de uzman erbaş orduevi olarak kullanılabilecek nitelikte yapılara yönelik çalışmalar sürdürülüyor

Hyatt Regency Ataköy'ün ek inşaatı yıkılacak!

Yeniden gündeme gelen tartışmalı ‘İmar Barışı’ uygulamasından yararlanan ‘Hyatt Regency’ otelin 12 katlı binasının yıkılacağı açıklandı.

The 34 Halkalı fiyatları!

17 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen The 34 Halkalı projesi 12 katlı 3 blok olarak inşa ediliyor. İşte, The 34 Halkalı fiyatları.. 

Antalya Dostlar Sitesi’ne haciz getiren yetkili konuştu!

Antalya'da 12 katlı 2 bloğun asansörlerinin beyin kartlarını, sitenin borcu nedeni ile icra yöntemiyle söktüren firmanın sahibi Tolgahan Ateş, amaçlarının kimseyi mağdur etmek olmadığını belirtti.

İBB'nin 'Silivri 8 kat imar' açıklamasına Esra Boğazlıyan'dan yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Silivri KİPTAŞ arazisi imar durumu hakkında açıklama yaptı. İBB, araziye 12 katlı binalar yapılmasıın söz konusu olmadığını, yapılacak projenin  6-8 kat olmasını planlandığını açıkladı. 

hindistanda 12 katlı bina çöktü Haberi

hindistanda 12 katlı bina çöktü

Hindistan'ın Chennai şehrinde inşaat halindeki 12 katlı binanın çökmesi sonucu en az 11 kişi hayatını kaybetti. Yaklaşık 300 kişilik kurtarma ekibinin müdahalesiyle enkazdan 20 kişi sağ kurtarıldı. Olayla ilgili iki inşaat firmasının müdürü gözaltına alındı. Yetkililer çoğu yağmurdan kaçarak binaya sığınan inşaat işçileri olmak üzereyüze yakın kişinin de enkaz altında kaldığını tahmin ediyor. 


İKİNCİ BİNA ÇÖKMESİ 


Başkent Yeni Delhi'de de yine cumartesi günü 50 yıllık bir bina çökmüştü. Dört katlı binanın enkazından da 11 ceset...