19 / 04 / 2024

Hizmet Nazlıer cenazesi

Hizmet Nazlıer cenazesi

Yüksek Mimar ve Yüksek Mühendis Hizmet Nazlıer vefat etti. Kardeşleri taziye ilanı yayınlattı.

Araç değer kaybı başvurusu nasıl yapılır?

Bir araç kaza yaptıktan sonra aracını yaptıran sürücülerin değer kaybı başvurusunu e-Devlet’ten nasıl yapacakları merak ediliyor. Güncel olarak e-Devlet üzerinden araç değer kaybı başvurusu gibi bir hizmet almak mümkün değil.

Dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu? Son dakika maaşlara hemen bakın!

Temmuz ayı memur maaş katsayısında uygulanan yeni düzenlemenin ardından sosyal hizmet modelleri çerçevesindeki pek çok kalemde de artış yaşandı. Peki dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu?

Eğer yapmadıysanız bugün son gündü! SGK 31 Mart'a uzatmıştı

Mükellefin Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannameleri ve bu beyannamelerin üstüne gerçekleşen  vergilerin ödeme zamanlarının 31 Mart 2023'e kadar uzatılması kararı alındı.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

Çıkan EYT yasası ile birlikte milyonlarca vatandaş emekli olmaya hak kazandı. Nisan ayında ilk emekli aylıklarını alacak emeklileri korkutan bir uyarı geldi. SGK hizmet dökümünde ‘S, Ş, K’ harfleri yazanların emekliliği riske düşebiliyor.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından, EYT başvuruları başlamış durumda. SGK hizmet dökümünde bulunan bazı harfler ise EYT ile emeklilik hakkına sahip olan vatandaşları da ilgilendiriyor. Uzmanlar sigorta dökümünde bulunan S, Ş ve K harfleri için uyarıyor.

Cactus Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cactus Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Emirhan Toygar Nazlıer tarafından kuruldu.

Esenler’de eğitim arazisi 'emniyet hizmet alanı' oldu!

Esenler Belediyesi Meclisi, Menderes Mahallesi’ndeki ilköğretim eğitim alanını, il milli eğitim müdürlüğünün itirazına karşın “emniyet hizmet alanına” çevirdi. Müdürlük eşdeğer arazi talep etti. CHP’li üye Şahin, “Eşdeğer arazi nerede” dedi. AKP’li üye Ciner, “Anadolu yakasında” diye konuştu.

Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanunda Değişiklik Teklifi!

Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi gereğince yap-işlet-devret modeli kapsamında yatırım ve hizmet alımı işleri için ilgili sözleşmeye taraf şirkete yapılacak ödemelerin ertelenmesi amaçlanıyor.

Yozgat DSİ Hizmet Binası'nın inşaatı hızlandı!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Başer, hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti. 

Ka Er İnşaat ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Ka Er İnşaat ve Madencilik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nazlı tarafından kuruldu.

Yapı denetim hizmet sözleşmelerine yeni düzenleme geldi!

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun ile yapı denetim hizmet sözleşmelerine yeni düzenleme geldi..

Deniz Karataş: 2017'de Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşüm ile ilgili yasal çerçevelerin 2017’de belirlenmesini gerektiğini belirterek “ ‘Müteahhitlik Hizmet Yasası’ çıkarılmalı” diye konuştu.

Yüksek Mimar Hizmet Nazlıer vefat etti!

Yüksek Mimar ve Yüksek Mühendis Hizmet Nazlıer vefat etti. Kardeşleri taziye ilanı yayınlattı.

Hizmet Nazlıer cenazesi Haberi

Hizmet Nazlıer cenazesi

Yüksek Mimar ve Yüksek Mühendis Hizmet Nazlıer vefat etti. Cenazesi 26 günü Ankara Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilmiştir. Kardeşleri taziye ilanı yayınlattı.



Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...