26 / 04 / 2024

Hmd Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi adres 

Hmd Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi adres 

Hmd Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kuran tarafından kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

Revıva Turizm Sağlık Danışmanlık Proje Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Revıva Turizm Sağlık Danışmanlık Proje Eğitim Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Altay tarafından kuruldu.

Oasis Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasis Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersel Erdin tarafından kuruldu.

Hmd Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Hmd Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kuran tarafından kuruldu.

Aksur Proje İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksur Proje İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jahan Osmanova ve Turan Karataş ortaklığında kuruldu.

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökhan Ceylan tarafından kuruldu.

Maccreative Proje Tasarım Eğitim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Maccreative Proje Tasarım Eğitim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayhan Coşkun tarafından kuruldu. 

Pendik'e Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi!

Pendik Belediyesi'nin Çamlık Mahallesi'nde hayata geçireceği Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı başladı. Proje 4 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Kdz. Ereğli Eğitim Kampüsü'nün proje ihalesi yapıldı!

Yıkım işlemlerinin tamamlandığı Kdz. Ereğli Eğitim Kampüsü’nün proje ihalesi yapıldı.

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Kozan Belediyesi geçtiğimiz hafta imza töreni yapılan 200 bin Euro'luk Avrupa Birliği (AB) projesine hızlı başladı. Belediye proje çalışmaları kapsamında yeni kuracağı "Hayat Boyu Eğitim Merkezi"nin temelini attı.

Niba Mühendislik Proje Danışmanlık Eğitim İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Niba Mühendislik Proje Danışmanlık Eğitim İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Dilek Zeytun tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

İmza Proje Danışmanlık Eğitim Öğretim İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İmza Proje Danışmanlık Eğitim Öğretim İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Nurşen Bulut ve Zeliha Arslan tarafından kuruldu...

Başkale Belediyesi’nden Eğitim Destek Evi ve Kreş Projesi!

Van’ın Başkale Belediyesi’nin Eğitim Destek Evi ve Kreş Projesi tamamlandı. Ocak ayında ihalesi yapılıp nisan ayında yapımına başlanılacak proje, toplamda 1606 metrekare alana sahip olacak.

Hmd Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi adres  Haberi

Hmd Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi adres 

Hmd Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kuran tarafından kuruldu.

Hmd Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi konusu:
PROJE GELİŞTİRME İnşaat sektöründe proje yönetimi konularında, binaların anahtar teslimi yapımlarında, inşaat teknolojisi ve metotlarının değerlendirilmesi, Proje yönetim planının hazırlanması ve takibi, Sözleşmelerin yapılması ve takibi, Proje ve şantiye koordinasyon toplantılarının düzenlenmesi ve takibi, Malzemelerin kontrolü, İmalat periyodik raporlarının hazırlanması, inşaat teslim ve süreçlerinin tamamlanması konularında danışmanlık hizmeti verilmesi. Gayrimenkul geliştirme, taahhüt, tasarım, yap-işlet devret gibi farklı alt sektörlerde proje danışmanlığı yapmak. Konusu ile ilgili mühendislik, proje ve taahhüt hizmetlerinde bulunmak. Şantiye şefliği ve teknik müşavirlik hizmetleri vermek. Projedeki iş ve işlemlerin uygulanması ile ilgili, personel çalıştırılması, diğer kurumlar ile...