25 / 04 / 2024

Pendik'e Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi!

Pendik'e Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi!

Pendik Belediyesi'nin Çamlık Mahallesi'nde hayata geçireceği Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı başladı. Proje 4 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükselecek.




Çamlık Mahallesi’nde  hizmete kazandırılacak Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşa çalışmalarına  başlandı. 4 bin 500 metrekarelik tesis tamamlandığında engellilerin sağlıktan kültüre, eğitimden spora her alanda vakit geçirebileceği bir mekân olacak. 


Projesi tamamlanan Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi,  Çamlık Mahallesi’nde 4 bin 538 metrekarelik alan üzerine kurulacak. Tamamen Pendik Belediyesi tarafından inşa edilecek dev merkez, üç kattan oluşacak. Tesiste fizyoterapi, psikiyatri gibi sağlık bölümlerinin yanında farklı alanlarda eğitimlerin verileceği sınıflar da bulunacak. Bu ay inşaatına başlanılan ve yıl sonuna doğru hizmete girmesi beklenen merkezde aynı zamanda engellilerin sanatla iç içe olmasını sağlayacak atölyeler, müzik, sergi alanları gibi bölümler de yer alacak. Merkezin daha sonra üç blok şeklinde genişletilerek 12 bin metrekarelik alanda hizmet vermesi planlanıyor. 


Pendik Belediyesi


Geri Dön