24 / 04 / 2024

hok international ltd

hok international ltd

Emlak Konut GYO, Kentsel Tasarım Projesi'nde belirlenecek alana ait maket ile alana ait sunum videosu ve animasyon hazırlanması işleri için yapılan ihaleyi kazanan HOK INTERNATIONAL LTD., DOME MİMARLIK ve BURO HAPPOLD Ortak Girişimi aldı.

Reils İnternational Laboratuvar Denetim Gözetim Muayene Ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Reils İnternational Laboratuvar Denetim Gözetim Muayene Ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kabataş tarafından kuruldu.

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İhab Mabad tarafından kuruldu.

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Imad Mohamed K. Yousef tarafından kuruldu. 

Ervenler Yapı Elemanları İnşaat Metal Elektrik Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Ervenler Yapı Elemanları İnşaat Metal Elektrik Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güverçin tarafından kuruldu. 

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Read Sabah Shortanı tarafından kuruldu. 

Atlm Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Metal Otomotiv Taşımacılık Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Atlm Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Metal Otomotiv Taşımacılık Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettin Öztürk tarafından kuruldu. 

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. bugün Şile'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yavuz ve Adem Akyol ortaklığında kuruldu. 

Zorlu Lojistik İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Kimya Ve Reklam Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Zorlu Lojistik İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Kimya Ve Reklam Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Kurt tarafından kuruldu.

Azra Proje İnşaat Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Azra Proje İnşaat Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yılmaz tarafından kuruldu. 

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Coşkun ve Zeynel Abidin Coşkun ortaklığında kuruldu. 

Ados Yapı Malzemeleri Demir Çelik İnşaat Elektrik Lojistik Hafriyat Kimyasal Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ados Yapı Malzemeleri Demir Çelik İnşaat Elektrik Lojistik Hafriyat Kimyasal Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Şaşmaz tarafından kuruldu. 

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Altınkaya tarafından kuruldu. 

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Heşe tarafından kuruldu. 

hok international ltd Haberi

hok international ltd


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;



Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


İstanbul İli sınırları içerisinde olası afet riskini bertaraf etmek amacıyla ruhsatsız, iskansız ve afet riski altındaki yapıların tasfiye edilerek, fen ve sanat kurallarına uygun, sağlıklı ve güvenli yaşam alanları oluşturmak amacıyla Avrupa Yakası Proje Alanında T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Şirketimiz arasında 08.08.2012 tarihinde imzalanan işbirliği Protokol'üne ait 19.12.2012 tarihli  Ek Protokol ile Şirketimize verilen yetkilendirme çerçevesinde Master Plan hazırlanması, Kentsel Tasarım Projelerinin hazırlanması, Kentsel Tasarım Projesi kapsamında belirlenecek alana ait maket ile alanın tamamına ait sunum videosu ve animasyon hazırlanması işleri için yapılan ihale sonuçlandırılmış olup, ihaleyi kazanan HOK INTERNATIONAL LTD., DOME MİMARLIK ve BURO HAPPOLD Ortak Girişimi ile sözleşme yapılmasına yönelik işlemler...