19 / 04 / 2024

Homes Çeşme Paşalimanı projesi fiyat listesi

Homes Çeşme Paşalimanı projesi fiyat listesi

Almanya'da önemli konut projeleri yapan Homes şirketi Çeşme Paşalimanı'nda yeni bir projeye başladı.Daire fiyatlarının 600 bin euro'dan başladığı projenin 2016 yılının Haziran ayında tamamlanması bekleniyor.

Çeşme Paşalimanı Koyu'ndaki yapılaşma meclis gündeminde!

Çeşme Paşalimanı Koyu'nda yapılan bir projenin imara ve deniz kıyı kenar yapılaşmasına aykırı olduğu iddiası meclis gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Caner Erkin Şükran Ovalı'ya Çeşme'de villa alacak!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı. Erkin, İzmirli olan eşinin isteğiyle Çeşme Paşalimanı’ndan yaklaşık 9 milyon liralık villa almak için kolları sıvadı.

Çeşme'de ayrıcalıklı yaşam projesi: Sea Homes!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Body Project, Çeşme Sea Homes'ta açılıyor!

Çeşme’nin en gözde koyu Paşalimanı’nda bulunan Çeşme’nin en iyi rezidans projesi Sea Homes, sezona yeniliklerle giriyor.

Folkart Blu Çeşme'de anahtar teslimi Mayıs'ta!

Folkart Yapı, projelerinde anahtar teslimine hazırlanıyor. Firma, 2017 yılının ilk anahtar teslimini Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme ile gerçekleştirecek. Projede teslimler Mayıs ayı sonunda.

Folkart İzmir ve Çeşme'de anahtar teslimine hazırlanıyor!

Folkart Yapı, Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme Projesi'nde ve Folkart Life Bornova'da dairelerin anahtar teslimlerine hazırlanıyor.

Balıkesir'deki Paşalimanı Adası'nın 5 sorunu mecliste!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Paşalimanı Adası'nın sağlık, eğitim, ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

İzmir Çeşme'de 4.9 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, Dalyan, İnönü Fahrettin Paşa, Sakarya ve Salyan'da bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. Turistik tesis alanı, konut alanı ve günübirlik tesis alanı gibi imar durumu olan gayrimenkullerin toplam bedeli 4 milyon 928 bin 550 TL olarak belirlendi.

Folkart Blu Paşalimanı fiyatları!

Folkart Blu Paşalimanı fiyatları 321 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. İzmir Çeşme'de yükselen Folkart Blu projesi Mayıs 2017'de tamamlanacak...

Folkart'ın projeleri yasalara uygundur!

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Folkart'ın Çeşme Paşalimanı'ndaki projesi için "Gerek Folkart gerekse diğer projelerin tamamı yasalara, yönetmeliklere ve mevzuatlara uygundur" dedi.

Folkart'ın Çeşme Paşalimanı Koyu’ndaki projesi mecliste!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Folkart A.Ş.’nin Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’ndaki imara ve deniz kıyı kenar yapılaşmasına aykırı olarak yapılan projesini Meclis’e taşıdı.

Paşalimanı Folkart Blu Çeşme teslim tarihi!

Paşalimanı Folkart Blu Çeşme projesinde evlerin fiyatları 321 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Blu Çeşme projesinde 83 suit yer alıyor...

Homes Çeşme Paşalimanı projesi fiyat listesi Haberi

Homes Çeşme Paşalimanı projesi fiyat listesi

Almanya'da önemli konut projelerine imza atan Homes şirketinin kurucusu Türk girişimci Erkin Köksal, Çeşme Paşalimanı'nda yeni bir projeye başladı.Haziran 2016'da tamamlanacak proje stüdyodan penthouse'lara kadar uzanan 17 farklı tipte 31 daireden oluşuyor.Homes Grubu 5 yıl içinde Türkiye'ye 200 milyon euro'luk yatırım yapmayı planlıyor.Çeşme'nin en iddialı projesini hayata geçirdiklerini belirten Köksal, projede daire fiyatlarının 600 bin euro'dan başladığını söylüyor. 1974-1978 yılları arasında Kömür işletmeleri'nin dinlenme tesisi olan arazi 1978 yılında Şeker işletmeleri aracılığı ile vakıf mensuplarına geçmiş. 4 bin 774 metrekarelik araziyi 4 milyon euro'ya aldıklarını belirten Koksal "İzmirliyim, ailemin Çeşme'de evi var. Uzun süredir yatırım yapmam için Çeşme'de birçok yer gösterildi. Ben olacaksa Paşalimanı olsun istiyordum. Üçüncü kez ihaleye çıktılar, bizden başka katılan olmadığı için biz aldık" diyor. Rezidans...