24 / 04 / 2024

hometown şile projesi fiyat

hometown şile projesi fiyat

Eyfel Yapı'nın, Şile Meşrutiyet Köyü'nde yer alan Hometown Şile projesi kapsamında inşaatı tamamlanmak üzere olan 48 adet villanın teslimatının 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Soft Şile 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Soft Yapı imzasıyla hayata geçirilen Soft Şile projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Soft Şile projesi nerede? Soft Şile projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Soft Şile 15 soruda tüm detaylarıyla...

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

TOKİ İstanbul Şile projesi için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ, Şile Ağva'da 129 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 29 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

İFM projesi ile İstanbul faizsiz finansın merkezi olacak!

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, "İstanbul Finans Merkezi projesi ile İstanbul'un sadece finansın değil, faizsiz finansın da merkezi olacağına inanıyorum" dedi...

Endişeli otel sahipleri Çeşme Turizm Projesi ile umutlandı!

İzmirli otel sahiplerinin turizm sezonuyla ilgili endişeleri Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Mehmet Ersoy'un açıkladığı 'Çeşme Turizm Projesi' ile çözüm bulacak.

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili bazı iddialar mecliste!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili bazı iddialar TBMM gündeminde!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı.CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Soğanlı Dönüşüm Projesi Millet Bahçesi ile taçlanıyor!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Millet Bahçesi ile taçlandırıyor.

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında!

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında. Nef kampanya kapsamında 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 ay yüzde 0,98 faiz oranı ile kolay ödeme imkanı sunuyor...

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile ihaleye çıktı!

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile aynı anda ihale ediliyor. İhale 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşecek...

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı!

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı. CFR Yapı imzası ile Şile'de hayata geçirilen projede lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor. Colorist Panorama Şile projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama!

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama projesi Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin yanında hayat geçiriliyor. Projede ön talep toplanıyor...

hometown şile projesi fiyat Haberi

hometown şile projesi fiyat

Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede yer alan Hometown Şile projesi 3 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Toplam konut alanı 2500 metrekare olan Hometown Şile projesinde arsa alanı ise 7 bin metrekare olarak belirlendi. 



Toplam yeşil alanı 5 bin metrekare olan Hometown Şile projesinin sosyal alanlarını fotoğrafçılık kulübü, şömine başı kütüphane, resim atölyesi, sinema odası, DVD kulübü, santranç köşesi, zen göleti, ahşap çocuk köyü, açık havuz, izcilik ve ali babanın çifliği oluşturuyor.


48 villadan oluşan Hometown Şile projesinde villa alanları 63 metrekare olarak tasarlandı. Teslimlerin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.


2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan Hometown Şile vilları 149.000 TL'den‎ başlayarak, 24 ay sıfır faiz avantajı ile satışa sunuluyor.


Hometown Şile iletişim bilgileri

Telefon: 0212 294 04 65

Web: