25 / 04 / 2024

Hometown şile villaları

Hometown şile villaları

İstanbul Anadolu yakası Şile'de hayata geçirilen Hometown Şile Konutları'nda teslimlerin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor. Eyfel Yapı imzası taşıyan Hometown Şile projesinde 2 oda 1 salon daireler 129 bin liradan satışa sunuluyor...

Nexonya Şile Kuzey Villaları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

Nexonya tarafından, Şile'de hayata geçirilen Nexonya Şile Kuzey Villaları yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

İon Villaları yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade ile satışta! Yeni proje!

Ekmas Group tarafından İzmir ilinin Foça İlçesi Geren Köy'de hayata geçirilen İon Villaları yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade ile satışta. Peki İon Villaları fiyatları ne kadar? İon Villaları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte İon Villaları ile ilgili merak edilenler...

Burhaniye'de doğa katliamını gizlemek için villaları yeşile boyadılar!

Burhaniye’ye bağlı Pelitköy’de 14 sene önce yüzlerce zeytin ağacı kesilerek müstakil villaların olduğu bir site inşa edildi. Daha sonra tepkiler üzerine yapılan doğa katliamını gizlemek için villaları yeşile boyadılar

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Yakuplu Eston Deniz Marina villaları nerede?

Eston Deniz Marina Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu inşaat imzası ile hayata geçiriliyor Yakuplu Eston Deniz Marina villaları nerede sorusunun yanıtı Beylikdüzü Yakuplu diyebiliriz.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projeye banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Toskana Orizzonte Villaları satış ofisi!

Toskana Orizzonte Villaları satış ofisi telefon numarası 0212 850 83 00 olarak belirlendi. İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

2002 yılında Green Land Villaları satışa sunulmuş!

2002 yılında Çekmeköy'de 200 dönüm çam ormanı ile kaplı 70 dönümlük bir arazide kurulacak Green Land Villaları satışa sunulmuş. Toplam 70 müstakil villanın bulunacağı site arazisinin yüzde 90'ı yeşil alana ayrılmış.

Toskana Orizzonte Villaları ödemeleri!

Villa tiplerinin 3 ile 7 oda arasında değiştiği proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Toskana Orizzonte Villaları ödemeleri kapsamında banka kredisiyle taksitlendirme yapılabiliyor.

Toskana Orizzonte Villaları ulaşım!

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede ilk etap teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılması planlanıyor. Toskana Orizzonte Villaları ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Şile Hometown villalarında 24 ay 0 faizle!

Eyfel Yapı tarafından inşa edilen Home Town Şile projesi toplamda 48 villadan meydana geliyor. 3 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede daire alanları 64 metrekareden başlıyor.

Şile Hometown villaları 49 bin TL peşinatla!0 faiz!

Eyfel Yapı tarafından hayat geçirilen Hometown projesi Şile'de yükseliyor. Projede toplam 48 villa yer alıyor. Şile Hometown villaları 64 metrekareden meydana geliyor.

Batımahal Villaları Büyükçekmece'de 890 bin dolara ev!

İnşaat sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları’yla adım atan Yalçınlar Group, bölgede ikinci projeye başladı. Projede 30 peşin, 24 aya kadar tercihe göre sabit kur ile taksitlendirme yapılıyor..

Hometown şile villaları Haberi

Hometown şile villaları

Toplam 48 villadan oluşan Hometown projesi Eyfel Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Hometown İstanbul Anadolu yakası Şile'de yükseliyor. Sadece 2 oda 1 salon villalardan oluşan Hometown  Şile projesinde villaların metrekare alanları 63 metrekareden oluşuyor.


Şile Meşrutiyet Köyü'nde konumlanan Hometown Şile'de villalar 129 bin liradan satışa sunuluyor. 




Konut teslimlerinin Aralık 2015'te yapılması planlanan Hometown projesi Şile'nin hemen girişinde ve Işık Üniversitesinin karşısında orman içerisinde,denize 3 dakika yakınlıkta ve İstanbul Altunizade’ye 35 dakika mesafede yer alıyor.


Hometown Şile  projesinin sosyal olanakları arasında sinema ve Dvd...