25 / 04 / 2024

hopada elektrik var mı

hopada elektrik var mı

Kazancı Holding bünyesinde yer alan Çoruh Aksa Elektrik Hizmetleri, tarihinin en büyük sel ve heyelan felaketini yaşayan Artvin Hopa’da meydana gelen elektrik kesintisine hızla müdahale ederek bölge halkının yardımına koştu.

Elektrik faturasına zam mı gelecek? Elektrik faturasında zam var mı?

Elektrik faturaları son dönemde yüksek gelmeye başladı. Vatandaşlar elektrik faturasına yeni bir zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. İşte elektrik faturalarıyla ilgili son durum.

Elektrik faturanızı yüzde 100 düşürecek taktik. Yapmanız gereken şey çok basit

Elektrik faturası yüksek gelen vatandaşlar faturalarını nasıl düşüreceklerini araştırıyorlar. Özellikle yaz aylarında elektrik faturalarınızı doğrudan düşürecek bir taktik var.

Zamlar peş peşe geldi: Sırada elektrik var!

Temmuz ayı maaş zamlarının belli olmasından sonra A'den Z'ye hemen her şeyin fiyatı arttı. Ekonomist Mustafa Sönmez, "Zam büyük gelecek" diyerek elektriği işaret etti. İşte detaylar...

Elektrik faturalarına yeni zam mı geliyor? PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi?

Fatura tarifelerini sil baştan değiştirecek olan yeni zamlar geldi. Bu zamlar yüzünden ev sahipleri karanlıkta oturacak. PTF fiyatlarının artırılması elektrik faturalarına yansıma durumu merak ediliyor. PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi, elektriğe yeni zam mı var?

Yardıma muhtaç vatandaşlara müjde! Devlet  2.700 TL doğal gaz ve elektrik desteği verecek!

Yüksek elektrik ve doğal gaz faturalarıyla mücadele eden vatandaşlar için sevindirici bir haber var. Belirli şartları yerine getiren herkes, 2.750 TL tutarında destek ödemesi alabilir. Başvuru koşulları ve ayrıntıları öğrenmek için lütfen tıklayınız.

Elektrik faturalarını düşürmenin püf noktaları! Elektrik hangi gün ve saatlerde daha ucuz? Bakmadan geçmeyin!

Elektrik faturaları vatandaşın bütçesindeki en önemli masraf kalemlerinden birisi. Tüketirken hangi gün ve saatlerde daha ucuz fiyat tarifesinin olduğunu bilmekte yarar var. Encazip.com’un araştırmasına göre, tüketiciler gün ve saatlere dikkat ederse faturalarını yüzde 10 ucuzlatabilir.

Borçlar siliniyor! Torba yasada neler var? Elektrik faturası, doğal gaz faturası, KYK, icra borcu, yoksul, engelli…

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren yeni torba yasa teklifi son zamanların en önemli gündem maddesi. Elektrik ve doğal gaz faturaları, KYK ve icra borçları için umutlandıran haber geldi. Borçlar silinecek mi? İşte detaylar…

Elektriği kesilen Kılıçdaroğlu’nun ne kadar fatura borcu var? İşte Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturası ücreti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarına gelen fahiş zamlar sonrasında protesto kararı almış, faturasını ödememişti. Kılıçdaroğlu’nun 3 ay fatura ödememesinin ardından bugün evinin elektriği kesildi. İşte Kemal Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturasının ücreti…

Dragos Grup İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dragos Grup İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Var tarafından kuruldu.

Elektrikte engelli indirimi var mı?

Elektrikte engelli indirimi var mı? Elektrik engelli indirimi nedir? Elektrikte engelli indirimi ne kadar? Elektrik engelli indiriminden kimler yararlanabilir sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki elektrikte engelli indirimi var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

29 HES ve doğalgaz elektrik üretim santrali özelleştiriliyor!

Devlet 29 HES ve doğalgaz elektrik üretim santralini özelleştirme kararı aldı. Listede Uzanlar’ın kontrolündeyken el konulan Çukurova ve Kepez Elektrik’e ait 8 baraj da var.

Elektrik özürlü indirimi var mı?

Elektrikte; Şehit aileleri (karı, koca, çocuk, ana, baba) ve muharip/malul gazinin kendisi ile vefat etmiş ise dul eşi, şehit ailesi ve gaziler elektrik indiriminden faydalanabiliyor. Peki, elektrik özürlü indirimi var mı?

Elektrik faturalarında kayıp kaçak oyunu mu var?

Elektrikte yüksek fatura krizinin arkasında ‘kayıp-kaçak’ oranlarını artırma oyunu olduğundan şüphe ediliyor. , EPDK ’da, şirketlerin verdiği elektriğin faturasını 2015’e sarkıtıp finans yaratmaya çalıştığı kuşkusu var

hopada elektrik var mı Haberi

hopada elektrik var mı

Kazancı Holding bünyesinde yer alan Çoruh Aksa Elektrik Hizmetleri, tarihinin en büyük sel ve heyelan felaketini yaşayan Artvin Hopa’da meydana gelen elektrik kesintisine hızla müdahale ederek bölge halkının yardımına koştu. Hopa ve Arhavi ilçe merkezi ile köylerine felaketin ertesi günü akşam saatine kadar yoğun çalışmalar sonucu Çoruh Elektrik tarafından elektrik verilmeye başlandı. 

 Artvin’de yaşanan sel ve heyelanların sonucunda meydana gelen direk yıkılması, iletken kopması gibi arızalar nedeniyle bölgede bir süreliğine elektrik kesintisi yaşandı. Bölgeye elektrik hizmeti veren Çoruh Elektrik, yaşanan acı olayın ardından olaya hemen müdahale edip aralıksız çalışarak kısa sürede Hopa ve Arhavi ilçe merkezleri ile köylerine tekrar elektrik enerjisi sağladı.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde elektrik dağıtım ve perakende satış gerçekleştiren Çoruh Elektrik, felaketteki elektrik teçhizatlarının su...