17 / 04 / 2024

Hotiçin sahibi kim

Hotiçin sahibi kim

Türk ayakkabı devi Hotiç, gayrimenkul sektörüne giriyor. 100 bin lira sermaye ile Hotiç Gayrimenkul Yatırım şirketini kuran Hotiç Ailesi, elindeki binaları yenileyerek şirket veya okullara uzun dönemli kiralamayı hedefliyor.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır? Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Tapu; Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmekte olan, arazinin üstüne inşa edilen yapının ya da arazinin bir bölümünün sahibi kim ise onu gösteren resmi bir belgedir. Peki Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır?

Oyun devi satışa çıktı! EA’in yeni sahibi kim olacak?

Video oyun endüstrisinin devi kendini satılığa çıkarıyor. Yeni sahibini arayan oyun devi Electronic Arts, Disney, Apple ve Amazon gibi potansiyel alıcı şirketlerle görüşmelere başladı. Görüşmeler sürerken henüz net bir karar alınmış değil.

Dolar kuru için flaş açıklama geldi!

Altın fiyatlarında gerçekleşen yükselişin ardından dolar yatırımcıları döviz kurunda artış olacak mı sorusunun yanıtını aramaya başlarken 135 milyar dolarlık Doubleline Capital'in sahibi olan Jeffrey Gundlach'tan flaş dolar tahmini geldi...

Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Bir kaç gündür gündemden düşmeyen Atilla Uras ile ilgili haberler kafaları karıştırdı. Çünkü ortada iki tane Atilla Uras var. Peki Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı. Mağdur G.E'nin avukatı Sinan Keskin, "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı" dedi.

Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı...

Thodex'in sahibi Fatih Özer kaçışı planlamış! Detaylar belli oldu!

Thodex'in sistemlerini kapatıp 20 Nisan'da yurt dışına kaçan Faruk Fatih Özerle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı...

'Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer yakalandı' iddiası!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yakalandığı iddia edildi.

Faruk Fatih Özer'in kaldığı ev basıldı! Özer'i saklayanlar gözaltında!

Thodex'in sahibi olduğu Faruk Fatih Özer'in sistemleri kapatarak yurt dışına çıkması hakkında yürütülen serüvende dakikalar önce flaş bir gelişme yaşandı. Faruk Fatih Özer'in saklandığı ev basıldı ve o evde Özer'i saklayanlar tutuklandı...

Arnavutluk'ta saklanan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon!

400 bin kişiyi mağdur ettikten sonra Arnavutluk'a kaçtığı iddia edilen Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda Faruk Fatih Özer yakalanmadı. 

Emniyet açıkladı! Fatih Özer'in yakalanması an meselesi!

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in sistemleri kapatarak yurt dışına kaçmasıyla ilgili başladığı serüvende sona geliniyor. Emniyet Özer'in yakalanmasının an meselesi olduğunu ifade etti. 

Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 şirket çalışanı tutuklandı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolarlık vurgun gerçekleştirdi. Kripto para piyasasında hareketlilik devam ediyor. Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 kişi için tutuklama kararı alındı. 

Hotiçin sahibi kim Haberi

Hotiçin sahibi kim


Geçtiğimiz hafta Esas Holding’e satışı gündeme gelen Türk ayakkabı devi Hotiç, gayrimenkul sektörüne giriyor. 100 bin lira sermaye ile Hotiç Gayrimenkul Yatırım şirketini kuran Hotiç Ailesi, elindeki binaları yenileyerek şirket veya okullara uzun dönemli kiralamayı hedefliyor. Hotiç Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hotiç kurdukları şirketle gayrimenkul sektörüne uzun soluklu bir yatırımın kapılarını araladıklarını kaydetti.


İŞ MERKEZİ YAPACAK


Hotiç, “Niyetimiz gayrimenkul sektöründe varlık göstermek. Kendimize ait bazı gayrimenkullerimiz bulunuyor. Yenileme ve renovasyon işlemine girerek burada yeni iş merkezleri hayata geçirebiliriz” dedi. Hotiç, bu binaları yabancı şirket veya özel okul ve üniversitelere kiralayacaklarını...