28 / 03 / 2024

Hülya Uğuz Yedievli kitapları

Hülya Uğuz Yedievli kitapları

Sürdürülebilir Yaşam Alanları Uzmanı ve Ekonomist Hülya Uğuz Yedievli’nin 2. kitabı olan Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler çıktı...

Hülya Kefeli Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Hülya Kefeli kimdir? İşte Hülya Kefeli'nin biyografisi...

Borsada hızlı düşüş sürüyor! Borsaya yatırım yapmanın cazibesi azaldı mı?

Geçen yıl yüksek getiri oranı ile yatırım araçları liginde rekor kıran borsa, bu yıl yatırımcılarını hüsrana uğrattı. Endeks, bu yıl 5 bin 500 puanı test etmesine rağmen bir türlü tutunamayıp düşüş trendine devam ediyor. Peki hisse senedine yatırımın cazibesi azaldı mı? İşte o sorunun yanıtı...

Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi indirimde! İşte Bosch 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kombi ihtiyacı olanlar dikkat! Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi n11 sitesinde indirimle satışta. Peki Bosch kombi indirimle ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

EYT’lilerin yeni çilesi! Emeklilik hayal mi oldu? Emekli oldum zannedenler hüsrana uğradı!

EYT düzenlemesinde kademeli prim günü kriteri pek çok kişinin kafasını karıştırdı. Emekli olduğunu zannedenler hüsrana uğradı. İşte detaylar!

Doları olanlar çabuk bakın! Piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir rakam verdi ki! Elinde doları olanlar hüsrana uğrayacak

Amerika Merkez Bankası faiz kararı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra dolar kuru hızla değer kaybetti. Dolar kuru değer kaybederken milyonlarca kişi doların ne olacağını araştırmaya başladı.  Piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir rakam verdi ki... Elinde doları olanlar hüsrana uğray

Yılbaşındaki büyük tehlike! Cebinizdeki para da hayalleriniz de uçabilir! Sakın inanmayın

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte birçok vatandaş Milli Piyango Bileti almaya başladı. Ancak yetkililerden konuyla ilgili uyarı geldi. Yılbaşı gecesi hüsrana uğramamak adına yetkililerin açıklamalarına kulak vermek gerekiyor.

Ons altın 1623 oldu! Yatırımcılar hüsrana uğradı! Altının üstünde kara bulutlar geziyor

Ons altın bugün 1623 dolar seviyesine kadar düştü. Bu seviye son 2,5 ayın en düşük seviyesi olarak kaydedildi. Altın fiyatlarının düşmesi ile yatırımcılar hüsrana uğradı.

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Hülya Uğuz Yedievli'den Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler kitabı!

Sürdürülebilir Yaşam Alanları Uzmanı ve Ekonomist Hülya Uğuz Yedievli’nin 2. kitabı olan Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler çıktı...

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulalim Sönmez, Arzu Sönmez, Handan Aşuroğlu, Hülya Er, Necip Sönmez ve Uğur Sönmez tarafından kuruldu.

Hülya Avşar'dan ada açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde ada satın aldığı iddia edilen Hülya Avşar katıldığı bir programda iddiaları yanıtladı.

Hülya Nergis: 20 yıl öncesiyle kıyaslandığında ev sahibi olmak kolaylaştı!

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçen günlerde gündeme, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” açıklamalarıyla gelmişti. Nergis, yeni bir açıklamada bulundu.

Hülya Uğuz Yedievli kitapları Haberi

Hülya Uğuz Yedievli kitapları

Sürdürülebilir Yaşam Alanları Uzmanı ve Ekonomist Hülya Uğuz Yedievli’nin 2. kitabı olan Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler çıktı.

BM Nüfus Bölümü'nün yaptığı tahminlere göre 2050'ye kadar dünya nüfusunun 9,8 milyara çıkması ve küresel boyutta kaynak kullanımlarının da üç kat artması bekleniyor. Ortaya konan bu veriler ışığında gelecek zamanlarda dünyamız yaşanabilir bir yer de olmayabilir. Fakat eğer bugün gerekli adımlar atılırsa kaynak kullanımları düşürülebilir ve dünyada yaşamaya devam edebiliriz.

Hülya Uğuz Yedievli'nin yeni çıkardığı kitapla ilgili açıklamaları şu şekilde: "Atılacak adımlardan birisi barınma ihtiyacımızla ilgili. Dünya nüfusu kentlerde yoğunlaşıyor, 2050 yılında yüzde 66’mız kentlerde yaşayacak. “Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler” kitabı bugünkü tercihlerimizin 2050 yılını şekillendirdiği farkındalığı ile yazıldı. Gelecek için günümüzün gayrimenkul projelerine, yaşam alanlarına ve kentlerine farklı gözlerle...