04 / 05 / 2024

Hümeyra evi

Hümeyra evi

Ünlü sanatçı Hümeyra, Yeniköy’de Boğaz manzaralı, 3 oda+1 salon bir eve taşınmaya karar verdi. Yaz aylarını Bodrum-Gümüşlük’te geçiren sanatçı, İstanbul’a eylül ayında dönüp yeni evine taşınacak.

Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız!

Ülkedeki yüksek enflasyonist ortam her üründe olduğu gibi konutların değerlerinde de belirsizliğe neden olduğunu söyleyen Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan ''Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız'' dedi.

Mazer Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mazer Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 784 bin 618,86 TL sermaye bedeli ile Ayşe Hümeyra Bayatlı tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Hükümet konut kiralarında yüksek zam taktikleri için harekete geçti! Aynı anda aynı oranda yapılacak

Konut kiralarındaki yüksek artışlar ev sahiplerinin uzun süredir kirada oturan kiracılarını evden çıkarıp yeni kiracı bulma arayışına itti. Evi boşaltınca yeni kiracıya evi mevcut fiyatın 2-3 katına vermek isteyen ev sahiplerine karşı hükümet harekete geçti.

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hümeyra Özmen tarafından kuruldu.

Devletten evi olmayana büyük yardım!

Evi olmayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Ev sahibi olmayan ve maddi anlamda zorluk yaşayan vatandaşlara hükümet tarafından 30 bin TL'ye varan yardım veriliyor. İşte söz konusu yardımın detayları...

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Ahmet Aksoy, Hümeyra Aksoy ve Murat Ali Aksoy ortaklığında kuruldu.

İran Hürmüzgan'daki depremde 80 köy evi hasar gördü!

İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletinde yaşanan 5,5 büyüklüğündeki depremde 80 köy evi hasar gördü.

AFAD, Hırvatistan’a 100 yaşam evi konteyner gönderdi!

AFAD, Hırvatistan’da 29 Aralık’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremle sarsılan afetzedeler için 100 yaşam evi konteyner gönderdi.

Firari FETÖ'cülere saklanmaları için gaybubet evi kiralayan sanığa 6 yıl 3 ay hapis!

Adana'da, firari Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine saklanmaları için "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evi kiraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Hümeyra evi Haberi

Hümeyra evi

Uzun zamandır Cihangir'de oturan Hümeyra, giderek artan kalabalık ve magazin muhabirlerinin ilgisi nedeniyle Levent’e taşınmıştı. Hümeyra aradığı huzuru orada da bulamadı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yeniköy’e taşımaya karar veren ünlü sanatçı, Boğaz manzaralı, büyük bir terası bulunan 3 oda+1 salon bir ev buldu. Yaz aylarını Bodrum-Gümüşlük’te geçiren sanatçı, İstanbul’a eylül ayında dönüp yeni evine...