16 / 04 / 2024

Hüseyin Avni Sipahi projeleri

Hüseyin Avni Sipahi projeleri

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, seçildiğinde kirada oturan Çekmeköy sakinlerine kira yardımı yapacağını açıkladı.Ayrıca Sipahi, projelerini notere onaylattırdığını da söyledi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Avni Baydar vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1915 mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Avni Baydar hayatını kaybetti.

Hüseyin Avni Paşa Korusu'ndaki inşaat mühürlendi!

Hüseyin Avni Paşa Korusu’nun yan parselindeki inşaat, bölge sakinlerinin tepki göstermesi üzerine durduruldu. Mahkeme, Halide Edip Adıvar’ın bir dönem yaşadığı köşkün müştemilatı olarak yapılan inşaatın telafisi güç zararlar oluşabileceğini belirtti...

Hüseyin Avni Paşa Korusu'na kaçak inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Mehmet Cengiz’in aldığı Hüseyin Avni Paşa Korusu’nda sular durulmuyor. Koruda tek katlı bir müştemilatın yerine ev gibi üç katlı bir bina yapıldığı iddia edildi.

Hüseyin Avni Aker Stadı 22 milyon TL'ye millet bahçesi olacak!

Trabzon'da bulunan Hüseyin Avni Aker Stadı'nın millet bahçesine dönüştürülmesi için 21 milyon 956 bin TL harcanacak. İnşaat çalışmaları Aslanlar İnşaat ve Enam İnşaat tarafından yürütülecek.

Hüseyin Avni Sipahi'den kira yardımı vaadi!

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, seçildiğinde kirada oturan Çekmeköy sakinlerine kira yardımı yapacağını açıkladı.Ayrıca Sipahi, projelerini notere onaylattırdığını da söyledi.

Hüseyin Avni Mutlu'ya okul kirası davası!

FETÖ’den girdiği cezaevinden geçen ay tahliye edilen İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya yönetim kurulu başkanı olduğu İOSB’de “görevi kötüye kullanmak”tan 2 yıl hapis cezası isteminde bulunuldu. 

Hüseyin Avni Paşa'nın miras davasında flaş gelişme!

Osmanlı sadrazamlarından Hüseyin Avni Paşa’nın 4’üncü kuşak torunları, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün (FSM) Anadolu Hisarı’ndaki 113 dönümlük arazinin dedelerine ait olduğunu iddia ederek, dava açtı.

Hüseyin Avni Aker Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

MÜSİAD Trabzon Şubesi tarafından hazırlanan Hüseyin Avni Aker Stadyum Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi görücüye çıktı.

Hüseyin Sipahi'nin oğulları gayrimenkul zengini çıktı!

Beşiktaş Belediyesi'nde görevden alınan meclis üyesi Hüseyin Sipahi'nin oğulları Uğur Tolgahan Sipahi (30) ile Nedim Can Sipahi'nin (27) de gayrimenkul zengini çıktı. 

Murat Hazinedar'ın rüşvet iddiaları dudak uçuklattı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi'nin İçişleri Bakanlığı raporundaki rüşvet iddiaları dudak uçuklattı. 

Üsküdar Hüseyin Avni Paşa Köşkü son durum!

Mehmet Cengiz, İstanbul Boğazı manzaralı Üsküdar'daki Hüseyin Avni Paşa Korusu'ndaki yanan köşkün inşaatı için yapı ruhsatını aldı.

Üsküdar Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün restorasyonunda son durum!

İstanbul Üsküdar Sultantepe Mahallesi'nde bulunan Fethi Paşa Korusu'na halkın tepkisine rağmen bugün iş makineleri girdi. Fethi Paşa Korusu ile ilgili konuşan yetkililer ise Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nde restorasyon yapıldığını söyledi.

Üsküdar Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nün yerine bina mı yapılacak?

Ünlü işadamı Mehmet Cengiz, İstanbul Boğazı manzaralı Hüseyin Avni Paşa Korusu ve Köşkü’nü aldı. Satış işleminden sonra köşk yandı. Cengiz şimdi yanan tarihi köşkün yerine yeni bina yapmak için hazırlığa başladı…

Hüseyin Avni Sipahi projeleri Haberi

Hüseyin Avni Sipahi projeleri

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, eğer seçimlerde kazanırsa kirada oturan Çekmeköy sakinlerine kira yardımı yapacağını açıkladı. Sipahi belediye başkanı olduğunda kiranın yarısını belediye bütçesinden ödeyeceklerini vurgulayarak tüm projelerini onaylattığını da söyledi.

"Kiracıya Hayat Ev Sahibi Rahat" ismini verdiği proje dışında tüm projelerini başkanlığı döneminde yapacağına dair notere taahhütte de bulunan Sipahi düşüncelerini şu şekilde ifade etti: "Başkanlığımız döneminde mutlu bir Çekmeköy oluşturacağız. Kiracı ay sonunda kirayı düşünmeyecek. Ev sahibi içinde bu bir rahatlık olacak. İnsanlara hem kira yardımında bulunurken ev hanımlarına da evlerinde çocuklarına bakarken iş imkanı sağlayacağız."

NOTERE PROJELERİ BİLDİRDİ

Yeni Akit gazetesinin haberine göre; vaat ettiği projelerini seçildikten sonra yapacağını notere bildiren Sipahi sözlerine şu şekilde devam etti: "Vatandaşın nefes almasını sağlayacağız. Belediyenin yıllık 280 milyon TL...