25 / 04 / 2024

Hüseyin Kırk

Hüseyin Kırk

Bu yaz Katarlıların Türkiye'ye yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Hüseyin Kırk, sadece turizm amaçlı değil emlak satın almak ve yatırım yapmak için gelenlerin de hayli çok olduğunu belirtti...

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatı! İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatını başlattı. Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinin fiyatları görenlerin yüzünü güldürüyor. Peki Hatır Hüp Türk kahve makinesi fiyatları kaç lira? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hüseyin Dinçel: Yüksek gelirli yabancı vatandaşlık alacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya satış ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Dinçel'in o açıklamaları...

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kapısız tarafından kuruldu.

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesinin ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden inşa edildiğini ifade etti...

Hüseyin Sözlü: İmar rantını ortadan kaldırdık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, “On bin yaşındaki Adana’da beş yıldır ihmal edilmişlik yasak, yok saymak yasak, imar rantı yasak” dedi.

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Hüseyin Daşgın'ın 2 katlı binasında kaçak kat yıkıldı!

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Köyceğiz gölü manzaralı 2 katlı evine kaçak kat yaptırıp, yasal tarihten sonra yaptığı halde İmar Barışı kapsamına sokmaya çalışmıştı. 

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi açılışa hazır!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Katarlılar, Türkiye'den emlak alıyor!

Bu yaz Katarlıların Türkiye'ye yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Hüseyin Kırk, sadece turizm amaçlı değil emlak satın almak ve yatırım yapmak için gelenlerin de hayli çok olduğunu belirtti...

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Hüseyin Oflaz: Yatırımcı kuş gibidir, en küçük aksaklıkta uçar!

Türk ekonomisinin 2002-2008 dönemindeki hızlı çıkışına dikkat çeken Hüseyin Oflaz gayrimenkul yatırımcısının bekle gör dönemine girdiğini belirtti. Oflaz, bugünkü toplumsal psikolojiyi Marmara Depremi sonrası döneme benzetti.

Hüseyin Kırk Haberi

Hüseyin Kırk

Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Hüseyin Kırk, Anadolu Ajansı muhabirlerinden Serdar Bitmez ile Ali Semerci'ye açıklama yaptı.

Emlak satın alıp yatırım da yapıyorlar

Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Kırk bu yaz Katarlıların Türkiye'ye yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Kırk, sadece turizm amaçlı değil emlak satın almak ve yatırım yapmak için gelenlerin de hayli çok olduğunu aktardı.

Kırk, Katarlıların İstanbul'un yanı sıra Yalova, Sapanca ve Abant gibi yerlerde çok sayıda emlak satın alarak Türk ekonomisine katkı sağladığını söyledi.

Geçen yılın aynı dönemine göre son iki ayda Katarlı turist sayısının yüzde 200 arttığını vurgulayan Kırk, Katarlıların estetik ve saç ekimi başta olmak üzere Türkiye'deki sağlık turizmine de büyük ilgi gösterdiğini ifade...