25 / 04 / 2024

Katarlılar, Türkiye'den emlak alıyor!

Katarlılar, Türkiye'den emlak alıyor!

Bu yaz Katarlıların Türkiye'ye yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Hüseyin Kırk, sadece turizm amaçlı değil emlak satın almak ve yatırım yapmak için gelenlerin de hayli çok olduğunu belirtti...



Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Hüseyin Kırk, Anadolu Ajansı muhabirlerinden Serdar Bitmez ile Ali Semerci'ye açıklama yaptı.

Emlak satın alıp yatırım da yapıyorlar

Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Kırk bu yaz Katarlıların Türkiye'ye yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Kırk, sadece turizm amaçlı değil emlak satın almak ve yatırım yapmak için gelenlerin de hayli çok olduğunu aktardı.

Katarlılar, Türkiye den emlak alıyor!

Kırk, Katarlıların İstanbul'un yanı sıra Yalova, Sapanca ve Abant gibi yerlerde çok sayıda emlak satın alarak Türk ekonomisine katkı sağladığını söyledi.

Geçen yılın aynı dönemine göre son iki ayda Katarlı turist sayısının yüzde 200 arttığını vurgulayan Kırk, Katarlıların estetik ve saç ekimi başta olmak üzere Türkiye'deki sağlık turizmine de büyük ilgi gösterdiğini ifade etti. 


Geri Dön