19 / 04 / 2024

hüseyin oflaz konut ihtiyacı

hüseyin oflaz konut ihtiyacı

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

Hüseyin Oflaz: Gayrimenkul 4.0’ın ayak sesleri duyuluyor!

Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz yaptığı açıklamada gayrimenkul 4.0 ile beraber son zamanlarda sık sık gündeme gelen sektöre nesnelerin interneti, yapay zeka gibi bileşenlerin daha da hakim olacağını söyledi.

Hüseyin Oflaz: 70 milyon insan için yeni konut şart!

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

Hüseyin Dinçel: Yabancıya konut satışında rekor geliyor!

Akyapı Kurucu Ortaklarından Hüseyin Dinçel TÜİK konut satış rakamlarını değerlendirdi. İşte Dinçel'in o değerlendirmesi...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Oflaz, Kiler GYO'dan ayrıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlük görevini yürüten Hüseyin Oflaz görevinden istifa etti...

Hüseyin Sözlü: 1 metre tarım arazisini konut arazisine çevirmedim!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da bir metre tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini belirterek, "İmar rantına geçit vermedim. Her zaman Adana'nın nitelikli bir şekilde dönüşerek değişiminden yana oldum" diye açıklama yaptı.

Hüseyin Oflaz: Yatırımcı kuş gibidir, en küçük aksaklıkta uçar!

Türk ekonomisinin 2002-2008 dönemindeki hızlı çıkışına dikkat çeken Hüseyin Oflaz gayrimenkul yatırımcısının bekle gör dönemine girdiğini belirtti. Oflaz, bugünkü toplumsal psikolojiyi Marmara Depremi sonrası döneme benzetti.

Hüseyin Genç: Konut sorunumuzu çözüme ulaştırıyoruz!

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, geleneksel bilgilendirme toplantısında öncelikli olarak ilçenin 18 uygulamasına ağırlık verdiklerini İfade ederek, "Konutlaşma gelişmeye katkı sağlamaktadır" dedi.

Hüseyin Ayaz Başiskele'deki konut site yöneticileri ile buluştu!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de ki konut ve sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Hüseyin Samut: Konutta en şanlı dönem!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşti. Kongre'de konuşan Samut A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, Türkiye'de konut sektörünün en şanslı dönemin yaşandığını söyledi.

Hüseyin Şirin'den Zonguldaklı engellilere TOKİ müjdesi!

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Engellilerin toplu konut projesi için yer arama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Hüseyin Gültekin: Manisa'da lüks konut talebi arttı!

Bugüne kadar İzmir ve Manisa'da 30 kadar projede toplam 500 dolayında daire yaptıklarını kaydeden Gülkar Yapı Sahibi Hüseyin Gültekin Manisa'da lüks konut talebinin arttığına dikkat çekti. Hüseyin Gültekin

Hüseyin Sami Çaprak: Araplara 15 bin konut satılacak!

Tüketici Hukuku Enstitüsü Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu Başkanı Hüseyin Sami Çaprak, "Bu yıl içerisinde Arap yatırımcılara satılacak gayrimenkul sayısının 15 bin civarında olacağını öngörmekteyiz" dedi.

hüseyin oflaz konut ihtiyacı Haberi

hüseyin oflaz konut ihtiyacı

Her sene 8 Kasım tarihinde kutlanan Dünya Şehircilik Günü nedeniyle önemli değerlendirmeler yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, dünyada kentleşme sorunları çözülemezse insanlığın barınma ve doğal afetler gibi büyük trajediler yaşayabileceğini kaydetti. Oflaz konuyla ilgili olarak, “Dünya şehirli nüfusunun 50 yıl içinde 8 milyara çıkmasının yol açacağı sorunlar, bugün yaşananlardan daha büyük felaketleri getirecek” şeklinde konuştu.

Kentlere 55 milyon konut inşası şart

Ülkemizde bugün kentleşme sıkıntılarının başında konut üretimi yetersizliğinin geldiğini dile getiren Oflaz, “İskan ve ticaret alanlarındaki yoğunluk, şehirlerin yağ lekeleri şeklinde büyümesine sebep oluyor. Bundan dolayı arsa değerleri artarak yapı maliyetlerini katlıyor. Bu da yatırım kapasitesini kısıtlayarak konut üretim yetersizliğini beraberinde getiriyor” şeklinde konuştu.

Bu nedenle ülkenin önümüzdeki senelerde büyük bir kentleşme meselesini çözmesi gerekeceğini kaydeden Hüseyin...