25 / 04 / 2024

Huzurlu İnşaat projelerinde son durum

Huzurlu İnşaat projelerinde son durum

Huzurlu İnşaat, 90 milyon liralık yatırımla Beylikdüzü'ne 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan proje yapmak için hazırlıkları tamamladı.

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'ne 90 milyon liralık yeni proje yapacak!

Huzurlu İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde 27 bin metrekarelik arazi üzerinde 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan yeni projesini eylülde satısa cıkaracak.

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'ndeki projesini Eylül'de lanse edecek!

Huzurlu İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde konumlandırdığı 90 milyon TL'lik yatırımla gerçekleşecek 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projesini Eylül ayında lanse etmeye hazırlanıyor.

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'nde 90 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Bugüne kadar Türkiye'nin birçok noktasında yüzlerce konut inşa eden Huzurlu inşaat, 90 milyon TL'lik yatırımla Beylikdüzü'nün en değerli noktasında yükselecek proje ile 500 konut ve ticari üniteler hayata geçirecek.

Huzurlu İnşaat 500 konuttan oluşan projesini Eylül'de lanse edecek!

2009 yılından bu yana yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat, Beylikdüzü’nde konumlandırdığı 90 milyon TL’lik yatırımla gerçekleşecek.

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazısında Bursa’daki kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. Peki Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Konut inşaatlarında büyük sorun: Zorunlu olan sığınıklar daireye dönüştürülüyor!

İnşaat projelerinde zorunlu alan olarak projelerde yer alan depoların sonradan ortadan kaldırılması, büyük sorun haline geldi. Apartmanlarda ve iş yerlerinin birçoğunda zorunlu olan sığınaklar bina yapımından sonra daireye dönüştürülüyor.

Mavera İnşaat projelerinde hazır dükkan fırsatı! İstanbul’da sadece yüzde 30 peşinatla dükkan sahibi olabilirsiniz!

Makro İnşaat imzası ile hayata geçirilen projelerdeki dükkanlar yüzde 30 peşinatla satılıyor. Projelerden hemen teslim tapuyla hazır dükkan sahibi olma imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum! Ev almak isteyenler dikkat!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerindeki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Joe Biden, inşaat projelerinde maliyetleri azaltacak kararnameyi imzaladı!

ABD Başkanı Joe Biden, Maryland eyaletine bağlı olan Upper Marlboro’da, federal inşaat projelerinde maliyetleri azaltacak ve kaliteyi yükseltecek Proje İş Sözleşmeleri isimli kararnameye imza attı. 

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Kentsel dönüşüm KDV indirimi hangi inşaat projelerinde geçerli?

Devlet kentsel dönüşüme teşvik etmek için düğmeye bastı. Buna göre, vatandaş müteahhitle kat karşılığı anlaşma yapmadan evini kendi dönüştürmesi halinde KDV yüzde 1 olacak. Peki indirimli KDV uygulanacak inşaat taahhüt işleri neler? İşte detaylar...

Türk şirketleri, Güney Kore ile inşaat projelerinde iş birliği yapabilir!

Türk şirketlerinin Güney Kore şirketleriyle üçüncü ülkelerde iş birliğine ve ortak yatırımlara açık ve istekli olduğunu dile getiren Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bunun özellikle yurt dışı müteahhitlik sektörleri ve inşaat projelerinde olduğu gibi diğer sektörlerde de yapılabileceğini anlattı. 

Dron yatırımının inşaat sektöründeki önemi!

Dünyanın dört bir yanında hayata geçirilen inşaat projelerinde, özellikle büyük ve karmaşık projeleri kontrol edebilmek için, insansız hava araçlarından yararlanılıyor.

Artaş İnşaat markalı projelerinde avantaj sunuyor!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markalı Yamanevler ve Başakşehir projelerinde konut alıcılarına 180 ay 0,99 vade oranı ile ödeme imkanı sunuyor...

Huzurlu İnşaat projelerinde son durum Haberi

Huzurlu İnşaat projelerinde son durum

Huzurlu İnşaat, 90 milyon liralık yatırımla Beylikdüzü'ne 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan proje yapmak için hazırlıkları tamamladı. Konutların eylül ayında satışa sunulacağını belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, şu bilgiyi verdi: "Bugüne kadar 15 ilde 38 proje yaptık. Yeni karma yapı 27 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Önceliğimiz aileler. Çocuklu ailelerin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek donatıları proje içinde...