29 / 03 / 2024

Hyatt House Gebzede neler var

Hyatt House Gebzede neler var

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze Kasım 2017 itibariyle açıldı...

Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı!

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı.

Hyatt House Gebze açıldı!

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze Kasım 2017 itibariyle açıldı...

Aydos House Pendik satılık!

Aydos House Pendik satılık daire fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan proje Metaş Yapım imzası ile hayata geçiriliyor.

Pendik Aydos House fiyat!

Daire tipleri arasında 2+1'den 5+1 dublekse kadar farklı seçenekler sunulan Aydos House projesi 8 katlı 2 blok halinde yükseliyor. İşte Pendik Aydos House fiyat listesi...

Aydos House satış ofisi!

İstanbul Pendik'te inşa edilen Aydos House satış ofisi ile 0216 397 1 777 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje 4 bin 98 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Aydos House ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Pendik ilçesinde inşa edilen Aydos House projesinde 81 adet daire ve 5 adet cadde dükkanı yer alıyor. Peki Aydos House ne zaman teslim edilecek?

Pendik Aydos House iletişim!

Daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Aydos House Pendik projesi Metaş Yapım imzası ile hayata geçiriliyor. İşte Pendik Aydos House iletişim bilgileri...

Aydos House fiyatları!

Aydos House projesi 81 tane daireden meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen projede tapular Nisan sonunda teslim edilecek. İşte Aydos House fiyatları...

Aydos House nerede?

Daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks şeklinde dizayn edilen Aydos House projesi 4 bin 98 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Aydos House nerede?

Metaş Yapım Aydos House projesi!

Tapu teslimleri Nisan sonunda başlayacak olan Metaş Yapım Aydos House projesi 8 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için vade imkanı sağlanıyor.

Aydos House Pendik'te 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Pendik'te inşa edilen Aydos House projesinde yer alan dairelerin fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dublekslerden meydana geliyor.

Soho House İstanbul'a üyelikle girilebilecek!

Dünyada 'zenginler kulübü' olarak nitelendirilen Soho House'ların açılışı için geri sayım başladı. Soho House İstanbul'un otel bölümü için rezervasyonlar internet üzerinden alınıyor..

Hyatt Regency İstanbul Ataköy’de kapılarını açtı!

Türkiye’de Hyatt markasını taşıyan üçüncü, Hyatt Regency markasına ait tek otel olan Hyatt Regency İstanbul Ataköy, konuklarını ağırlamaya başladı. Otel, bölge için çekim merkezi olacak.

Hyatt House Gebzede neler var Haberi

Hyatt House Gebzede neler var

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırım olan , Hyatt House Gebze 1 Kasım 2017 itibariyle kapılarını açtı. Otel, uzun dönem konaklama ile ev konseptini yansıtmanın yansıra otel konforunda ev keyfini yaşamak isteyenlerin beklentilerine de cevap veriyor. 

158 odası bulunan ve Türkiye’nin ev konseptindeki ilk oteli olan Hyatt House Gebze, modern mimari özellikleri, sıcak, misafirperver ve dost bir yaşam ortamı vadediyor.  Bu özellikleriyle uzun süreli konaklayan misafirlerine komşularıyla iç içe yaşıyormuş hissini yaşatacak detaylar sunuyor. Her odasında mutfak olan otelin, günlük ihtiyaçlara cevap vermek için bir de marketi bulunuyor. Otel misafiri, ‘select servis’ hizmeti ile marketten ihtiyacı olan her şeyi resepsiyon aracılığı ile alabiliyor, otelin çamaşırhanesinde çamaşırını yıkayabiliyor.

Gebze ilçesinde konumlandırılan Hyatt House Gebze, game room, havuz, fitness, business center, lounge...