27 / 04 / 2024

İBB bakırköy

İBB bakırköy

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de yer alan Emlak Konut arazisinin 196.000.000-TL + KDV peşin bedelle İBB'ye devrini gerçekleştirdi...

İBB Bakırköy'de yeni trafik düzenlemesi yapıyor!

İBB çalışmaları ile Yeşilköy Halkalı Caddesi ve Kırserdarı Caddesi geçici olarak tek yön olacak...

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Bakırköy kentsel dönüşüm planları cuma günü İBB’ye gidiyor! 

Bakırköy Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısına gelen vatandaşlar kentsel dönüşümle ilgili sorularını meclis üyelerine ilettiler. Belediye Başkan Yardımcısı, İBB ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Ganiç, planların cuma günü yapılacak toplantıda oy birliği ile İBB’ye gideceğini aktardı..

Bakırköy Kartaltepe karakol alanı imar değişikliği askıda!

İBB tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan bir alana ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Akın Tekstil'in Bakırköy'deki arsası kamulaştırılıyor!

İBB, Akın Tekstil'in Bakırköy Osmaniye'deki Çırpıcı Şehir Parkı'nın yanında yer alan 51 bin 383 metrekarelik arsasını kamulaştırıyor.

Ali Rıza Akyüz: Bakırköy'ün imar planlarını İBB yapsın!

CHP Bakırköy ve İBB Meclis Üyesi Ali Rıza Akyüz, Bakırköy’de çeşitli bakanlıkların imar çalışmaları yaptığını belirterek, 'Bakırköy’de ne olacak bilmiyoruz. Birileri Ankara’dan gelip Bakırköy’ü planlamasın. İmar planlarını İBB yapsın' diye konuştu.

Bakırköy Sahilyolu Avrasya Tüneli ile uyumlu hale gelecek!

İBB, Bakırköy-Zeytinburnu (Kennedy Caddesi) Sahil Yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirilmesi için Yol Düzenlemesi yapacak, 6 Etap olarak gerçekleştirilecek olan Yol Düzenleme Çalışmasının 1. Etabı yarın başlayacak.

Akın Tekstil'in Bakırköy arazisi için pazarlık başlıyor!

İBB Başkanlığı Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı Kamulaştırma Müdürlüğü tarafından Akın Tekstil'e gönderilen yazı ile Bakırköy-Osmaniye arazisinin tamamının pazarlık suretiyle 15 gün içinde Kamulaştırma Müdürlüğüne müracaat edilmesinin istenildi.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm reddedildi!

Bakırköy'de yapılmak istenen kentsel dönüşüm teklifi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nin 17 Nisan'da gerçekleşen toplantısında CHP'li meclis üyelerinin de desteğiyle, oybirliği sağlanarak reddedildi. İşte tartışmalar...

İBB bakırköy Haberi

İBB bakırköy

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Şirketimiz mülkiyetinde bulunan; Bakırköy İlçesi, 192 Ada 5, 6, 7, 9, 20 ve 21 Parseller ile Zeytinburnu İlçesi, 1659 Ada 57 ve 60 parsellerdeki toplam 103.001,37m2  yüzölçümlü gayrimenkullerin 196.000.000-TL + KDV peşin bedelle satın alınması talep edilmiştir. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin talebinin, Şirketimiz yönetim kurulu  tarafından kabul edilmesi sonrasında; 196.000.000-TL + KDV lik tutar İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şirketimize ödenmiş ve gayrimenkullerin tapu devri...