26 / 04 / 2024

İBB büyük yıkım ihalesi

İBB büyük yıkım ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yıkılmasına karar verdiği 381 yapımın yıkım ihalesi imar barışı gerekçe gösterilerek iptal edildi.

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

Aile Bakanlığı açıkladı… Torununa bakan büyükannelere devlet para yardımı yapıyor!  Nasıl başvurulur?

Torunlarına bakan büyükannelere müjdeli haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan geldi.  Torunlarının bakımını üstlenen anneanne ve babaannelere devlet para yardımında bulunuyor.  Peki Torun destek ödemesi için nasıl başvurulur?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi memur alımı yapacak! İBB memur alımı başvuruları ne zaman? İşte İBB memur alımı şartları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  resmen memur alımını açıkladı. Peki, İBB memur alımı başvuruları ne zaman? İBB memur alımına nasıl başvurulur? İşte merak edilen ayrıntılar...

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası yıkılmalı mı yıkılmamalı mı tartışması sürüyor. Tunç Soyer ve İBB Meclis'i binanın yıkılması yönünde görüş savundu. İMO ise performans analizi yapılmasını önerdi.

Büyükçekmeceli dar gelirliye sosyal konut müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, dar ve orta gelirli vatandaşlar için sosyal konut yapılacağı müjdesini verdi.

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Maltepe Başıbüyük'te kentsel dönüşümün önü açıldı!

Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nin yıllardır beklediği imar planları nihayet İBB Meclisi'nden geçti. 1/5000'lik planları geçen mahallede kentsel dönüşümün önü açıldı.

İBB, Büyük İstanbul Otogarı'nın tahliyesi kararında geri adım attı!

İBB, Avrasya Terminal İşletmeleri Şirketi'nden, Büyük İstanbul Otogarı'nı 15 gün içinde tahliye etmesini istemişti. Büyük Otogar Esnaflar Derneği Başkanı Şahap Önal, İBB'nin tahliye kararı konusunda geri adım attığını söylüyor...

Şeref Akgül: İFM'deki proje ile portföy büyüklüğümüz 3 katına çıkacak!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde hayata geçirilecek proje için kolları sıvadıklarını söyleyen Halk GYO Genel Müdürü Şeref Akgül, "Proje tamamlandığında portföy büyüklüğümüz 3 katına çıkacak" dedi.

Fatih Candar Can: Büyüme hedefimiz yüzde 5!

Fatih Candar Can, "Son olarak sektörde kuruluşumuzdan bu yana emekle büyüttüğümüz markamızı ve bilinen kalitemizi korumak ve sürdürmek en büyük manevi hedeflerimiz arasında yer alıyor'' dedi.

Büyükçekmece su kesintisi 1 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece ilçesinin Cumhuriyet ve Pınartepe mahallesinde şebeke hattı branşman bağlantısı nedeni ile 1 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Büyük Ağaoğlu Kampanyası tüm detayları!

Büyük Ağaoğlu Kampanyası tüm detayları şu şekilde: konut sahibi olmak isteyenler konut tutarının yüzde 50'sini peşinat olarak veriyor. Geri kalan tutar 50 aya kadar sıfır faizle firma bünyesinde taksitlendiriliyor...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'den engelliler için yeni ulaşım çözümü!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehir’de yaşayan engelli vatandaşların günlük ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmış ve rahatlıkla kullanabildikleri ulaşım sorununu çözen günlük servis aracı yoğun ilgi görüyor.

İBB büyük yıkım ihalesi Haberi

İBB büyük yıkım ihalesi

İBB Zabıta Tedbir Müdürlüğü tarafından 23 Ekim 2018 tarihinde yapılacak "İstanbul Büyükşehir Belediye Sınırları Dahilinde Bulunan 381 adet Yapının Nüfus Ve Eşyadan Tahliyesi, Yıkılması Ve Molozların Kaldırılarak Moloz Nakli Yapılması İşi" ihalesi iptal edildi

Habertürk'ten Mehmet Demirkaya'nın haberine göre, söz konusu 381 yapının yıkımının iptali için imar barışı gerekçe gösterildi. Yapıların yıkımı için geçen yıl açılan ihalesi ise "değerlendirme" aşamasında bekliyor. 

İBB, iptal edilen ihale hakkında şu açıklamalarda bulundu:
"18.05.2018 tarihli ve 30425 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren ‘Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7143 sayılı' kanunun Geçici 16.maddesi ile 03.05.1985 tarihli ve 3194 sayılı İmar Kanuna eklenen Geçici 16. Madde ile İmar Barışı kapsamında ‘Yapı Kayıt Belgesi verilen yapılarla ilgili alınmış yıkım kararları iptal edilir' denilmekte olup...