26 / 04 / 2024

ibb eyüp ihale

ibb eyüp ihale

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te 1 milyon 42 bin 112 liraya arsa satıyor...

İBB’nin Eyüp'teki 3 kez mühürlediği inşaat ile ilgili önerge reddedildi!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Dr. Suat Sarı’nın Eyüp’te İBB’nin 3 kez mühürlediği dere yatağındaki inşaata ilişkin soru önergesi kabul edilmedi. AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, bu konunun İBB’yi ilgilendirmediğini belirterek, “Burası şov yeri değildir. Meclisi boşuna meşgul etmeyin” dedi.

İBB'den Eyüp'te satılık 6 arsa!

İBB, Eyüp'ün Alibeyköy ve Esentepe bölgelerinde yer alan toplam 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 3.5 milyon TL.

İBB'den Eyüp Alibeyköy'de 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İBB, Eyüp Alibeyköy'deki Ticaret + Konut imarlı arsasını satıyor. Toplam muhammen bedeli 3.5 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 6 Aralık'ta gerçekleşecek..

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nda 2. ihale bekleniyor!

2 kilometre uzunluğundaki Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nda ikinci ihalenin açıklanmasını bekleniyor. 

İBB'nin Eyüp'teki gayrimenkulü yurt olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp'e bağlı Silahtarağa Mahallesi'ndeki gayrimenkulü İlim Yayma Cemiyeti'ne tahsis etti. Gayrimenkul, orta ve yüksek öğretim öğrencilerinin kalabilecekleri bir yurt olacak..

Eyüp Belediyesi'nden 69.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Eyüp Belediyesi, Göktürk Merkez Mahallesi'ndeki arsasını 69 milyon 389 bin 810 TL muhammen bedelle satıyor. Arsa için ihale 19 Ekim'de yapılacak..

İBB'den Eyüp'te 1.2 milyon TL'ye satılık arsa ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüp'te bulunan arsayı satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsanın ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

İBB'den Eyüp Alibeyköy'de 2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüp Alibeyköy'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret + konut alanı imarlı arsanın satış bedeli 2 milyon 39 bin 680 TL olarak belirlendi.

İBB'den Eyüp'te 1.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüp ilçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 293 bin 600 TL olarak belirlendi. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eyüp'te 18.5 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsa!

İstanbul İli Eyüp İlçesi'nde bulunan fabrika ve arsa İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 15 milyon 595 bin 600 TL bedelle açık artırma usulü ile ihale edilecek.

Eyüp Çırçır Mahallesi kentsel dönüşümü için ihale yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Eyüp Çırçır Mahallesi ve yakın çevresini kapsayan 3 milyon 400 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanına yönelik veri elde etme işini ihaleye çıkardı. İhale 6 Ekim 2015 tarihinde yapılacak...

Eyüp’ün Tarihi Merkez Yönetim Planı, İBB ile birlikte yürütülecek!

Eyüp Belediyesi’nin ziyaretçi yönetimi yolu ile hayatın akışının düzenlenmesi amacıyla Bilgi Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiği Eyüp Kentsel SİT Alanı Tarihi Merkez Yönetimi Planı bundan böyle İBB ile birlikte yürütülecek.

Eyüp Göktürk 2B planları İBB Meclisi'nden geçti!

Göktürk 2B planları, İBB meclisinden geçti. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, müjdeyi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısından Twitter hesabı aracılığıyla verdi. İşte o tweet...

ibb eyüp ihale Haberi

ibb eyüp ihale

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait ve aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazın satışı işinin ihalesi yapılacaktır.

1) Encümen Kayıt No             :  1486

2) Taşınmaza Dair Bilgiler      :

a) İli                                        :  İstanbul

b) İlçesi                                   :  Eyüp

c) Cinsi                                   :  Arsa

d) Pafta No                             :---

e) Ada No            ...